Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
czakof1946
üzenetére
Külön meghajtó javasolt azért, hogy más program vagy a windows ne ugyan azt a HDD-t nyüstölje, mint az FSX (főleg igaz ez, ha pl intenzíven kell használni a lapozófájlt, mert kevés a memória). Nálam mondjuk csak külön partíciót kapott, de az is jobb mint a semmi: ha fogsz egy rendesebb töredezettségmentesítő programot (ami mondjuk tényleg minden fájlt egyesít, esetleg még acb szerint is sorba rakja őket, egyéb módon optimalizál), akkor azt csak az egyik meghajtóra kell ráeresztened, így a mindenféle egyéb fájlokat nem kell pakolgatnia, és akár sűrűbben is futtathatod (értelem szerűen kiegészítők telepítése után ajánlott).
-
djfules
tag
válasz
czakof1946
üzenetére
Jól tetted! Az FSX sokkal jobb mint az ösrégi FS2004... Én akkor váltottam amikor megjelent az NGX azóta csak ezt használom a másikat én is nyugdíjaztam. Ma már szinte nem is jelenik meg kieg csak az FSX-re Nekem 210GB!!!-ot foglal egy külön winchesteren. Ne keverd össze a Window-al mert igy a két meghajtó tud szépen dolgozni külön-külön. Nagy a gépigényed de ma már ez nem annyira probléma (szerintem) 5 éve vettem akkor még el sem indult a gépemen akkor az volt, de a több magos rendszereken el futogat
De neked kell eldönteni milyen kompromissumokat akarsz vagy mennyi pénzed van Configra....Ha bármilyen kérdésed van segítek, évek alatt sikerült kitapasztalnom mik a buktatók és melyik kieg-ek futnak stabilan a 210GB-os méret és a négymagos AMD-hez képest ez nagyon jó, nem fagy jó az FPS... szóval good!
-
aviator
tag
válasz
czakof1946
üzenetére
Szia!
A szerző utólagos engedelmével: itt szerintem mindent megtalálsz az FSX-szel kapcsolatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De neked kell eldönteni milyen kompromissumokat akarsz vagy mennyi pénzed van Configra....