Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cintula187 #14608 üzenetére
GA-nál inkább időt veszítsek, mint sebességet, és ezáltal felhajtóerőt.
Persze látni kéne az adott üzemeltető SOP-ját, hogy abban mi van.
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #14603 üzenetére
Ja, ja. Kaptak egy kis jeget is, gondolom éppen telibe vágtak egy durvább felhőt. Ha megnézed az ND-n a WX radart, akkor éppen fel akar robbani a képernyő.
(#14604) Kbhont: Azt én sem nagyon értem, hogy futót fékszárnyat miért nem húzták vissza korábban, hiszen azok ilyenkor azok csak lassítják a gépet, de biztos meg volt az oka.
-
válasz
cintula187 #14603 üzenetére
Azt nem tudom, de hogy az Assistant csak nézelődött az biztos...
Minden esetre tanulságos eset! -
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #14583 üzenetére
És 130-nél bemondja az FO , hogy 70 knots
Te jó ég, nem tudom, hogy a játék vagy a pilótamunka volt a rosszabb.Ránézésre Aerosoft A320 a cockpit, no meg várunk erre az évre egy szimulátort az Aerosofttól... Ez lenne az? Miben akar más lenni, mint a többi? Márminthogy jobb... Értem én, hogy for kids, de...
-
LWhite
tag
válasz
cintula187 #14583 üzenetére
Az Aerosoft áll mögötte? Látom említve a nevet a Steam oldalon.
A texturák honnan lehetnek? Több helyen, mintha google maps-t néznék! -
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #14544 üzenetére
Nem vagy le maradva, csak nem használsz P3D-t, 3.x-től már tudja.
-
LWhite
tag
válasz
cintula187 #14531 üzenetére
Ha lesz végre egy valamennyire használható, jól programozható 787, azt szerintem sokan fogják szeretni. Volt már egy próbálkozás (nem is tudom már a készítőjét), kívülről még hasonlított is, de a fülke nézet már nagy csalódás volt. (igaz ott biztosan nem is PMDG színvonal lehetett a cél, hanem a tudat, hogy 787-el repülhetsz)
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #14472 üzenetére
no és ha valakinek láza van? Azzal nem számol? Igazán figyelhettek volna a részletekre
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #14446 üzenetére
De biza, az ott egy Fokker 100
Be is lehet menni szétnézni, bár a cockpit plexi mögött van. Ha jól rémlik, akkor lehet hallgatni valamelyik EHAM frekit is (tornyot talán). Mondjuk már vagy 6 éve, hogy ott jártam, azóta változhatott pár dolog.
-
válasz
cintula187 #14397 üzenetére
Igen, de 0:53-nál engedélyt kapott a felszállásra!
Sőt! 1:10 nél még sürgeti is!
Volt itt hiba mind a két részről!
és persze áldozat is méghozzá a KLM! -
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #14361 üzenetére
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #14320 üzenetére
Ott meg a szervereket DDoS-olják használhatatlanságig
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #14303 üzenetére
Engedelmetekkel ezt a témát offba tettem
Egyébként pedig; nagy az isten állatkertje, nem tudom mit kell ezen kiakadni. Teljesen normális, hogy munka közben jól akarja magát érezni.
Nekem csak az nem teljesen világos, hogy hol volt az FO? Tudtommal a BA-nál is kötelező a cockpit két emberes szabálya. Vagy ő csinálta a képeket? Ha igen, akkor az egész szituáció még betegebb mint gondoltam... -
válasz
Azt a gusztustalan állatot...
-
válasz
Fú, ez nagyon nem kellett volna így reggel, éhgyomorra. Beégett a retinámba. Nem biztos, hogy ezek után képes leszek bármilyen Boeinggel szimulátorozni.
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #14100 üzenetére
Lehet le van tiltva külső linkelés.
De rákattintva elvileg megy, meg utána gyorsítótárból már itt is jó volt. -
válasz
cintula187 #13917 üzenetére
Az a Venetubo volt, de október óta nem működik!
Helyette RCH663 topiktársunk remek tanácsait használjuk, amit [ITT találsz]
Vagy esetleg [Kosta's] oldala van még! -
válasz
cintula187 #13913 üzenetére
Alapvetően igen, de nekem sikerült bedrótozni az FSX változatot is P3D alá.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13910 üzenetére
Bár ahogy látom ahol ez írja a registryben nem is találom microsoft games -et. Akkor itt az ideje váltani p3d re?
Amik vannak PMDG gépjeim fsx alá, p3d re inkompatibilisek lesznek?
-
válasz
cintula187 #13800 üzenetére
FSX/P3D és az AMD ősellenségek. Ha repülni akarsz, intelt vegyél nvidiával. 8 mag meg csak a dinnyébe kell. Egy magot terhel agyon, de azt nagyon.
-
LWhite
tag
válasz
cintula187 #13751 üzenetére
-
vén
csendes tag
válasz
cintula187 #13710 üzenetére
Sziasztok!
Ha minden igaz, szerintem azért nem jól működik az Aerosoft A320, az FSX: SE-n, mert nincs föltelepítve
az SFUIPC.( Nem működnek a panelek, meg a kormány) Legalábbis én azt gondolom. Letöltöttem a 4.949-est, de nem települ föl.
Először is nem találja az FSX mappát. ( a "C"-n van). Ha odatallózom,(programjájlok(x86),Dovotail Games, FSX SE,) Ide kell ugye?) akkor meg ezt írja:" Your FSX-SE installation is incorrect! The version of SimConnect installed will not run FSUIPC4.
You may need to repair the installation to rectify this first."Ilyenkor mit kell csinálni? Köszönöm a válaszokat.
-
vén
csendes tag
válasz
cintula187 #13707 üzenetére
Köszi. Tehát az 1-es kapcsoló jól működteti az A képernyőt.
A 2-es kapcsolót lehet fogatni, a külső és belső részét is, de nem történik semmi
A 3-as kapcsoló inkatív, nem lehet tekerni. Ennek kéne a B képernyőt működtetni?
Köszi mégegyszer, nem gondoltam volna, hogy már ez elején elakadok.
(neten talált kép) -
LWhite
tag
válasz
cintula187 #13686 üzenetére
Itt most wolruf repülését 'dobtuk' fel egy kettős hajtőmű hibával (most nem Cypresss csinálta
), de legalább sikerült a restart az egyiknél, igaz a leszállás így is rázós volt!
St. Barth volt a nehezített pálya, igen!
Itt mivel, senki nem látta, a zuhanásról készült videó a homályba is vész, ugye wolruf? -
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #13606 üzenetére
Ez a legújabb lopakodó polgári változata, ugye? Olvastam róla, olyan spéci technológiát használnak, hogy állítólag szabad szemmel szinte lehetetlen észrevenni repülés közben. Elsősorban rejtőzködő milliárdosoknak ajánlja a gyár.
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #13606 üzenetére
Ez elég átlátszó trükk
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #13603 üzenetére
Sokkal jobb lesz annál.
Szerintem még lehet. Itt a teljes anyag: [link]
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13483 üzenetére
Sztorno, megvan.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13466 üzenetére
Ez lrdekes, de mára megjavult.
-
RCH663
aktív tag
válasz
cintula187 #13366 üzenetére
memória busz szélessége, memória sebessége ami az FSX-nek ez számít, és hogy nV kártya legyen a shader model kompatibilitás miatt. Min 256 bites csatoló gddr5, minnél magasabb frekin. A többi másodlagos. Fsx alatt nem is annyira számol (lehet azért kínozni Forced AA FxAA, stb) mint ész nélkül iszonyat a proci által kiszámolt pixeltömeget "észbe" tartani, és parancsra időben kicserélni.
-
LWhite
tag
válasz
cintula187 #13359 üzenetére
Titanium (kicsit combosabb)!
schawo: A FSX Bible-ben leírtakat mennyire 'illik' komolyan venni?
"Nvidia cards come in 4 primary class versions; Their top-end card, the medium grade step-down from the top dog, their 3rd grade performance line, and, their exceptionally low budget cards.
Example: 1. GTX 780, 2. GTX770, 3. GTX 760 (could also be 760Ti), 4. GTX 750/740
NEVER purchase the 4th class of video card even for budget builds. If you are not building a 'low-budget' system NEVER buy the 3rd class of card. You will either purchase the top-class or the 2nd in line based on the CPU speed."
Szóval az itteni ajánlás szerint inkább a x70, x80 végű kártyákat érdemesebb venni FSX-hez (érdekes a NEVER rész, nekem is volt 760, igaz tényleg nem estem hasra tőle sajna).
Talán egy 680-as már kapható 50 alatt is (használtan), bár tény, hogy 750 egy újabb kiadás, de teljesítményben azért jóval gyengébb.
-
válasz
cintula187 #13355 üzenetére
Jó válasz
Használtan: GTX660/660Ti, újonnan GTX750Ti
-
válasz
cintula187 #13353 üzenetére
FSX alá amd proci, az önseggberúgás. Tehát újra felteszem a kérdést, most már pontosabban: Milyen intel cpu lesz alatta?
-
válasz
cintula187 #13318 üzenetére
Az a gáz, hogy sokan azt gondolják, hogy a "játék" letöltése után már csak fel kell szállni...
Na Nekik szoktuk ajánlani a Minecraft-t! Azt csak le kell tölteni és már mehet is a csákányozás!
Már eleve kiütést kapok attól, amikor "játéknak" hívják!
Sokan arra is lusták, hogy a leírást elolvassák! -
bugmenot1
tag
válasz
cintula187 #13316 üzenetére
Hogyan lehet repülni? Egyszer már sikerült, 2 perc után leesett
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #13285 üzenetére
Elvileg ha kiválasztod az approach-ot, akkor kiírja a siklópálya jele környékén egy ilyen lekerekített oldalú keretben, illetve bal fent is a táblázatban.
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #13282 üzenetére
FMC elvileg kiírja ott, ahol a Vref-et adod meg a végén, feltéve, hogy minden fel van programozva, illetve van ARR eljárás választva.
De elvileg Aivlasoft EFB is írja az Approach fülön a táblázatban.
-
válasz
cintula187 #13254 üzenetére
Az hogy honnan szállt fel, külön jelentéssel bír: Kissimmee
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #13155 üzenetére
Uhh. Elvileg még van eladó telek a Phase II-ban
-
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #13155 üzenetére
Aki netán repkedni is akar ide: Greystone Airport
-
ChipKng
aktív tag
válasz
cintula187 #13147 üzenetére
Igen, de attol fuggetlenul a vegen sem hinnem, hogy latni fogod a a kezeloszerveket ha epp hozzajuk akarsz nyulni.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
cintula187 #13142 üzenetére
Mondjuk tenyleg fura, hogy joystick-el iranyitja es nem yoke-al meg pedalokkal... viszont ez felvet valamit. Ugye ha rajtad van szemuveg akkor zavaro lehet, hogy ha nem latod a kezed amivel megfognad a karokat vagy a kapcsolokat...
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #13061 üzenetére
Azért mert az FMS egy nagyon okos és komplex rendszer, és tudja, hogy az MCP-n beállított utazómagasságot az adott útvonalpontig (ami 7.1 mérföldére van, ha jól látom) az aktuális varioval nem tudja elérni a gép, ahhoz egy rakéta kellene.
A CDU-n 14571 láb a kalkulált magasság, próbáld meg úgy hogy 15ezer lábra állítod az MCP-n a magasságot. (Persze előtte, állítsd át a magassági korlátot PBEKA-nál is 15000-re) úgy működni fog.
Modern gépeken háromféle pitch mód van: V/S, Level change, VNAV, ebből az utolsó a legkifinomultabb, de csak akkor ha "életszerű" adatokkal tud dolgozni. Ez a FL280 nem az.
Mindenkinek nagyon BÚÉK!
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #13041 üzenetére
Anno a 787 nél ilyen nem volt
De volt.
First solo flight OPS előírás.
A Steam témához: itt egy friss és részletes lista azokról az add-onokról, amik elvilegmennek FSX SE alatt is: [link] Garanciát nem vállalok rá, nem próbáltam.
PMDG Steam alatt: lesz hivatalos támogatás, de ehhez az összes PMDG gép installerét frissíteni kell, ez nem két perces munka. Nem lenne ilyen kellemetlen a dolog, ha a kiadó részéről bárki megkereste volna a PMDG-t. Az igazság az, hogy a Dovetail Games részéről semmilyen előzetes megkeresés vagy tájékoztatás nem volt a PMDG felé az FSX SE-nel kapcsolatban. A frissített installerek érkezéséig teljesen véletlenszerű, hogy telepíthető-e vagy sem bármelyik PMDG gép.
-
BenkoG
csendes tag
válasz
cintula187 #12949 üzenetére
Jó sok elektronika befér egy ekkora orrba
Ha szegény gépecskének jó az ajándékozás (pl. felújítják és újra repül avagy múzeumban szépen karbantartják a látogatók nagy örömére), akkor áldásom rájuk. Már ha kell az én áldásom hozzá
BenkoG
-
aviator
tag
válasz
cintula187 #12930 üzenetére
Őrület...mindenesetre a history problémát a felrobbanás határán egyensúlyozva megoldottam. Itt egy egyszerű regisztráció után a bal oldali sáv airline flight tracker részébe beírva az adatokat megkapható a számomra szükséges adatbázis. Ha valakit még érdekel.
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #12889 üzenetére
"Boeing szót részesíti előnyben..."
Még jó.
A jobb kezén már most látható ahogy gyakorolja a tolóerő-szabályzó helyes használatát.
Sok boldogságot nektek, egyetértve LWhite-al, mostanában az a veszély nem fog fenyegetni, hogy hosszútávú járatok teljesítésén gondolkozz!
-
LWhite
tag
válasz
Gratulálok! Na most kezdődik csak a kaland! Amit eddig képzeltetek közelébe se lesz annak, ami előttetek áll!
De lesz sok szép része is!
Jó egészséget, sok örömöt!
Egy ideig viszont köszönj el a Boeing-tól (Airbus-tól is)!
-
Geryson
addikt
válasz
Jó egészséget Nektek!
-
wolruf
őstag
válasz
Na végremá'
Gratula innen is
Ne neveld részrehajlásra, férjen be mindkét gépcsalád majd azért -
válasz
Gratula!
-
wd.taz
aktív tag
válasz
Gratulálok! Jó egészséget, boldogságot és sok-sok kitartást nektek!
" Boeing the best "
... van érzéke a picinek...
Attila
-
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #12869 üzenetére
www.egyprair.com ?
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12856 üzenetére
Illetve félkörívet nem lehet előhozni tudtommal.
-
aviator
tag
válasz
cintula187 #12856 üzenetére
Nem kezdi el magától a süllyedést, mindig meg kell nyomni az Alt gombot. Én mindig egy 5-10 nm-el a T/D előtt nyomom a gombot, így szépen finoman kezd el süllyedni 1000-es varioval kb. majd ahogy jön a profil úgy megy egyre feljebb a vario és így még lesznek tartalékok is a rendszerben a durvább variok elkerülésére, ha mondjuk shortcut van, vagy kapsz egy directet, vagy változik valami. Ha T/D-n nyomod a gombot akkor kevésbé finoman kezdi a süllyedést.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12832 üzenetére
Erre valaki? Ki ért itt pengén az Airbushoz? VAlamint itt minden esetben a T/D ponton meg kell nyomni az Alt gombot hogy elkezdje a süllyedést? Nem kezdi el magától a'la Boeing?
-
válasz
cintula187 #12846 üzenetére
+1, nekem sem lesz jó jelen állapot szerint, toljuk, ha van rá mód.
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12839 üzenetére
És a szombat?
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12827 üzenetére
Na azé'
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12807 üzenetére
köszi
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12805 üzenetére
Kicsit konkrétabban?
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12803 üzenetére
Már most cold&darknak érzem magam... :-/
-
LWhite
tag
válasz
cintula187 #12787 üzenetére
Nincs egy olyan alkalom sem, amikor neked jó lenne? A múltkor is készültél Airbus-ra!
A többiek (velem együtt) úgy néz ki jobban tudnak alkalmazkodni!
Tudjuk, hogy most sűrűsödnek a dolgok nálatok, de kell egy kis szórakozás a NAGY kaland előtt! -
válasz
cintula187 #12758 üzenetére
Mármint a szimulátorba.
Egyébként az airbus rendesen működik már? -
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12741 üzenetére
Pl. FSX saját reptérlistájában (tudom, azzal csak a looserek repülnek, de ez van
)
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12739 üzenetére
Kihívásként leszállhatsz a Liszt Ferenc Nemzetközi mutyizótérre is, ha megtalálod a default reptérlistában :-P
Kicsit már nem up-to-date a cucc
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12737 üzenetére
Ezzel most mit akarsz mondani?! A Kai Tak miatt nyergeljünk át Ship Simulatorra?
Báááár, végülis a Meigs Field is inkább csak egy kikötő már
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12735 üzenetére
Jóvanakkó', akkó' maj' a hideg gépben mókolunk
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #12723 üzenetére
Szerintem az FSX belső időjárás szimulációja totál elavult. Időjárásra Active Sky talán a legjobb, a REX pedig ennek megjelenítésben (felhő textúrák, naplemente, felkelte, víz, stb) nagyon jó. A REX-ben is van weather engine, tehát igen, sajátot tölt le. Tuti kombó: AS+REX
-
pcnet
addikt
válasz
cintula187 #12723 üzenetére
Igen, REX annak fügvényében fogja betölteni a texturákat, hogy milyen adatokat kapott Opustól.
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12725 üzenetére
ActiveSky Next
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12721 üzenetére
ASN
-
pcnet
addikt
válasz
cintula187 #12721 üzenetére
Együttműködik. Opust akkor kell indítani ha már betöltött a szimulátor. Tehát kapunál vagy a pályán vagy a géppel. FSX beépített időjárását pedig nem kell piszkálni.
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12708 üzenetére
Engine fail.
Kamerát állványt hozhatok. Ha van valakinek Canon fix50 az fényerő tekintetében agyonverné a kitobit.
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #12708 üzenetére
Mindig csak a horror
Nekem bármelyik jó, igyekszem kéz alá dolgozni (persze előtte még nekiesek ismételni egyet).
-
v!ct0y
veterán
válasz
cintula187 #12697 üzenetére
Nincs már joyom
-
v!ct0y
veterán
válasz
cintula187 #12694 üzenetére
FSX Irányítás, nézelődés, gáz. Minek minek, hogy ne billel kelljen szarakodni.
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12646 üzenetére
Meg sok pénz
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12623 üzenetére
Nem hinném, hogy kishazánkban számtalanul nyakra-főre vannak szimulátorok leplezetlenül de ne legyen igazam. Egyébként meg nekem mindegy csak menjünk már
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #12550 üzenetére
Szia,
Bocs, hogy csak ilyen későn válaszolok, de várni akartam a bejelentéssel. A lényeg, a HighFlyban nem voltam a nyáron, de mindannyian menni fogunk egy új helyre, ami nem a város szélén van, hanem közelebb a központhoz, mindenféle közlekedési eszközzel megközelíthető lesz. Nyolc személyes kabin - utasokkal együtt -, minden panel, a felső OVHD panelt is beleértve funkcionál, utasok tudják nézni a tájat repülés közben, és még a pedál is jó.
Már csak a finomhangolás zajlik, ha engedélyt kapok rá, pár napon belül posztolom a képeket.
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187 #12568 üzenetére
1405-ös van fent még nekem egyenlőre, azzal nálam is minden OK.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12567 üzenetére
1405-ös Airaccal nincs gond. Hmm. Nálad nincs ilyen gond a legfrissebbel HA fent van..
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187 #12565 üzenetére
Ahaaa, értem most már. Hát igen, akkor ez AIRAC gond lesz...
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12563 üzenetére
Érdekes hogy csak a PMDG gépek szarakodnak. AZ aerosoft airbus jó.
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187 #12561 üzenetére
Hát még mindig nem vagyok benne biztos, hogy jól értem-e.
Az Origin-hoz írod azt a repülőteret, ahonnan indulsz, a Dest-hez a célrepülőteret. Mindkettő egy 4 karakterű ICAO kód, nincs kötöjel, nincs semmi. Origin: LHBP, Dest: LOWW
Ha elírod az ICAO kódot, akkor az jön ki, hogy "not in database". Ez a gondod?
A másik "not in database" hiba akkor lehet, ha a co-route résznél nem elmentett útvonalat akarsz előhívni.
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187 #12559 üzenetére
Lehet hülyeséget kérdezek, de ezek az útvonalak el vannak mentve a Flightplan mappába?
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12550 üzenetére
Voltam idén vagy 4-szer, pedálok még mindig nem jók, csak az airbusban. Úgy tudom váltás volt az üzemeltetők terén, de minden a régi, kezelők mások.
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #12344 üzenetére
Bocs, most már jó: [link]
#12345) Korcsii: a 4GB-os patch semmit nem használ, csak picit kitolja a kezelt memória nagyságát, de részletes beállítások mellett, komplex gépnél és scnerynél ugyanúgy előjön az OOM. Nekem eddig két dolog segített, mindenféle forgalom nullára, és ha hallom a WIN hangjelzését (általában finalen), akkor full screenből kilépek keretbe és úgy szállok le.
-
uRSul
tag
válasz
cintula187 #12263 üzenetére
És beszivárog a pilótafülkébe is?
Némi friss tapasztalat, hátha valakit érdekel vagy találkozott a hibával:
- 13.12-es catalyst jól működik.
- A catalyst programot elindítva (ccc.exe) sokszor megfagyott a programom (kernelbase.dll hiba), így az élsimítás és egyéb beállításokon nem tudtam változtatni. Korábban azt hittem, hogy 13.4-es verzió vagy későbbi beta hiba volt, de most derült ki (számomra), hogy az UIAutomationCore.dll csere miatt fagy le állandóan. Úgyhogy visszaállítva az eredetit gond nélkül megy a catalyst felülete is, így lehet bármit állítani, de ha repülni akarok, akkor azért lecserélem a gyári dll-t. Kicsit körülményes, de legalább működik!
Esetleg van valakinek olyan újabb UIAutomationCore.dll, ami nem okoz ilyen hibát? -
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12245 üzenetére
Csodákra nem képes, de jelentős (20-30%) FPS javulás várható tőle (akár City-t meghagyva is). Meg frissebb kiadás, van marhakarám etc is. Ja nem, vannak más, fontosabb újításai is, látványban és felhasznált technikában egyaránt. Aztán lehet csak részrehajló vagyok bétateszterként, de ennyi ember nem tévedhet.
2 mag azért nem sok... mondjuk az 5 éves quad-omra se mondom azt, hogy egy erőgép... lassan kell majd egy frissítés, csak inkább halogatom, mert FSX-hez még jó elfogadható sebességgel és látvánnyal, igaz P3D 2.0 már el se indulna rajta.. Pedig tavaly ilyenkor majdnem kedvet kaptam én is az itteni nagy frissítésdömping láttán, de még türtőztettem magam eddig.
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12240 üzenetére
Benézték a gurulót: [link]
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #12228 üzenetére
Addig kell lépkedni, amíg scenery (és texture) mappát nem találsz. Utána leokézod, majd visszakattintasz a fehér területre, úgy fogja bevenni.
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #12162 üzenetére
Keretben és full képernyőn is ugyanez a gond? Mert ha igen, akkor valószínű Visual C++ probléma. Egy újra telepítés elvileg segít rajta (persze ha nem virágbolti forrásból van).
(#12164) RCH663: a tripla 7-esnél csak a fejlesztés elején volt róla szó, de az őrületes mennyiségű bug miatt töröltek minden ezzel kapcsolatos processt. Azt hiszem az ORBX sem támogatja az ftx Globalból is kivették, feltételezem nem véletlenül.
(#12168) RCH663 : Sok sikert hozzá, elég kilátástalan szélmalomharcnak tűnik, főleg a sceneryk miatt. Steve programjáról (amit te is linkeltél) nagyon jókat írnak, szerintem mindannyian örülnénk, ha ezen a téren előrelépés történne.
(#12178) aviator:: Sehogy. Egy gépről tudok, ahol megoldották ezt a "problémát" a PMDG 737 NGX-nél speciális kódolást használtak, ezért az alapból tudja az 5.1-et (ami persze nem igazi 5.1, csak trükk) ott a sugárfordító hangja a hátsó hangszórókból szól, más gépről nem hallottam, ami ilyet tud.
(#12189) aviator : A Realtek audio managerben állítsd 7.1-re a hangszóró konfigurációt, ezután az oldalsó párt vedd ki, majd csinálj egy tesztet. Ezután már 5.1-ben fog szólni (ha a géped is úgy akarja.)
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12160 üzenetére
Gyerekek lehet evvel sikerült leszedni és most installálja
http://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?238554-Still-cannot-install-FSX-on-new-Win7-%2864bit%29-system
-
macy
addikt
válasz
cintula187 #12157 üzenetére
Azt olvastam, hogy FSX-et a telepítőjével kell uninstallálni.
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #12154 üzenetére
mert a könyvtárat magát letöröltem
Kézzel törölted? Mert az baj?
Mivel már nem tudom követni hol tartasz kérdések következnek:
- FSX törölve (uninstal)?
- Catalyst törölve?
- regeditben végignéztél minden bejegyzést és törölted az összeset?
- ASC mély ellenőrzés megvolt (registry fixel együtt)?Ha mindenre igen a válasz, akkor miért lenne fent bármi FSX-el kapcsolatos fájl, vagy bejegyzés az oprendszerben?
Vagy nekem kimaradt valami és közben már újratelepítetted az FS-t?
-
macy
addikt
válasz
cintula187 #12154 üzenetére
A telepítőben nincs benne az exe? Próbáld meg bemásolni valahova, hátha csinál valamit.
-
macy
addikt
válasz
cintula187 #12150 üzenetére
Esetleg próbáld meg az FSX registry repair tool-t lefuttatni, hátha ügyködik valamit és utána a telepítő lemezzel javítani vagy uninstallálni. FSX free file library.
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12148 üzenetére
Ilyenkor már késő, első telepítés előtt kellett volna fenn lennie, nem tudom milyen verziót sikerült feltenni, nekem jól működik.
-
Đusty
addikt
válasz
cintula187 #12146 üzenetére
Amit az op rendszer után feltelepítek azonnal az az uninstall tool nevű alkalmazás, idáig mindent tökéletesen uninstallált (registry stb.-t is elintézi), én uninstallnál csak ezt használom eddig nem okozott problémát semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest