Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz King Unique #42538 üzenetére
Bocs, akkor amatőr voltam, nem kerestem rá
De a folyamattal tisztában vagyok, többször végeztem már hasonlót (többnyire HHD-ről SSD-re), csak általában direktben másoltam nem image filba és vissza. Itt az okozta a gondot, hogy nincs lehetősőgem 2 NVME PCIe SSD fogadására...és azért is kértem tanácsot, mert többször az ember agya egyfélére jár...hirtelen az image-be mentés nem is ugrott be. (pedig image fileokat is sokszor használaok, csak álatlában TV boxokhoz)
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Vagy a laptopban lementem az SSD-t, majd az újat a desktopban írom az imageből...
-
kenand
veterán
Egy Zenbook NVME SSD upgrade-jén gondolkodom. Korábban ugyanabban a foglalatban SATA volt (mindkettőt támogat), azt még könnyen megoldottam, mert volt olyan külső házam. (M2 SATA to 2.5" SATA)
Most viszont PCIe NVME-t kellene átmásolnom (250 to 500GB), de külső házam nincs hozzá..
Van egy PCIe desktop kép kártyám is NVME-hez de csak 1 dbValakinek ötlete? Bár azt hiszem USB NVME vagy +1 desktop kártya nélkül nem fog menni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest