- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
nem látok semmi problémát, teljesen jónak tűnik minden. (Intel IRST/AMD CHipset és ASMedia drivereket automatikusan lehet telepíteni, ezek nem szoktak gondot okozni, viszont az Intel-t és AMD-t a telepítővel, ne manuálisan az eszközkezelővel)
csucsbicep
itt sem látni gondot, ettől függetlenül a legalacsonyabb sorszámú(feliratú) SATA portra kösd át a meghajtót, ellenőrizd BIOS-ban a boot sorrendet, ha kell az első helyre "igazítani" az SSD-t, telepítsd fel(telepítővel, nem manuálisan) a legújabb 11.7-es IRST drivert utána próba (és mint írtam, ha van lehetőséged, másik adatkábelt kipróbálni)Ha ezt követően is előjön ez az anomália, akkor ebben a topikban is kérdezz rá, hátha hdsentinel(HDS fejlesztője) tud valami inkompatibilitásról, bugról, avagy van valami javaslata a problémát illetően.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
cidalain
veterán
(#1310) Qru, (#1308) tankal
nem véletlenül írtam, én is nemrég találtam, eddig főként XP-t használtam.
nekem nagyon tetszik, melóhelyen sokszor kell képernyőmentés, sokkal egyszerűbb mint a printscreen+mspaint kombó.(#1309) Szpisti
az alaplapom régi, nem támogatja az AHCI módot. ha ez az oka a fele sebességnek akkor oké, belenyugszom. ha az IDE módból csak ennyit lehet kihozni akkor minden rendben van (így is fénysebesség a sima winyó után). csak én ehhez nem értek azért kellene egy szakértő válasza.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Ueda
senior tag
Melyik részen vagy elakadva ? Személy szerint a Print Screen gombot használom, majd Paintba beillesztem körbevágom, utána Irfanviewben JPG-be teszem. Majd itt a hozzászólásban a Browse gombra kattintva beteszem majd OK és ha ez megvan megint beillesztés.
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
félisten
Ha 32GB fizikai RAM-od van(és ha számos progi van telepítve, esetleg játékokat is beleértve), akkor elképzelhető, egyébként nem. (A W7 nem telepít 6GB-t sem, ami sok lehet, az a virtuális memória és a hibernálási fájl mérete, ami együttesen a fizikai memória méretének a kétszerese)
Épp az imént linkeltem az SSDOK progit, futtasd és dobj képet róla.szente
A legacy BIOS ill. UEFI BIOS nem befolyásolja a SATA portok üzemmódját. Ha egy port IDE-ben ment, akkor UEFI install esetén is abban fog, ha AHCI-ben vagy épp RAID-ben, akkor meg abban.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Én az MS szoftverét nem használom, mert csak érintetlen ISO-kat ír ki, illetve 32 bites rndszer alól 64 bites telepítőt sem tud létrehozni. A kézi módszer mindig működik, igaz ha x86 alól x64 telepítőt kreálnál, akkor van egy kis csavar a dologban: [link]
-
félisten
Hagyd úgy ezeket a beállításokat, ahogy most vannak. BIOS-t mindig telepítés előtt kell rendesen beállítani, hogy ne utólag kelljen alapvető dolgokat megváltoztatni, mert az csak felesleges tortúrához vezet(het).
HUNNIA1920
Elsőre azt az AHCI drivert le kell cserélni erre: STOR_Win7_XP_11.0.0.1032_PV.exe (jelszó: fscd)
Ezután dobj egy újabb képet ill. egy rövid öntesztet is lefuttathatsz a HD sentinelben.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Bodor
veterán
Itt látható, hogy AMD A85X Hudson D4 Chipset vezérli a SATA3-as portokat, tehát teljesen jó az Intel 330 SF vezérlőjéhez.
SF vezérlős SSD-k csak a Marvell alaplapi SATA3-as vezérlőkkel nem teljesen kompatibilisek, és a Hudson Chipset alkalmanként összegabalyodhat a Samsung SSD vezérlőivel. A Te esetedben egyik sem áll fent.
Telepítéshez segítség! Olvasd el a linkeken lévő cikkeket is, de legalább ezt!(#1115) kapicsabi: Jónak tűnnek az értékek, és látszólag rendben is van minden. Felteheted esetleg az itt javasolt legfrissebb AMD AHCI drivert, gyorsabb nem lesz a géped, talán inkább stabilabb.
Hőmérséklettel kapcsolatban azt javaslom, hogy a legújabb HDS-t használd, de még így is előfordul, hogy egyes SSD-k nem küldik jól a hőmérséklet adatokat, én nem aggódnék e miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest