Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz Ciccuka #35533 üzenetére
Igen, a BX500-al nekem is hasonló tapasztalataim voltak.
Ezért cseréltettem is, mivel idle módban is 45 fok körül volt.
Terhelés, használat alatt meg simán 66-68 fok is. Sőt, néha még kicsit a fölé is.
A smart-ban meg volt már 75 fokos mért érték is. Szóval paráztam, hogy idő előtt kifekszik.
Ezért cseréltettem egy másik márkájúra. Egyébként sebességre nagyon meg voltam elégedve vele.
És ezek szerint lehet hogy ez a típus ezen a hőmérsékleten dolgozik..
Vagy pedig lett egy pár ezer darab, ami széria hibás.Bár pont veled beszéltük pár hozzászólással feljebb, szóval lehet azt egész komment felesleges volt.
(#35535) Orgi
Köszi a tanácsot.
Már én sem Crucialt használok a melegedése miatt, hanem egy Kingston a400-asat.
Egyébként tegnap megint volt hasonló eset, sikerült ránéznem pont az erőforrás figyelővel.
Direkt megnyitva hagytam egész nap, ha lesz ilyen, gyorsan ránézek. És valami nvidia webhelper akármi terhelte az ssd-t 100%-on. Szerintem itt a vga driver lesz a ludas. Megint frissítettem az újra rögtön, pedig párszor már megfogadtam, hogy 1 hónapot várok legalább.[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest