Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
icon
senior tag
A dolog egyszerű... az SSD-t nem akartam állandó írásokkal terhelni, ramdisk-et meg 2 GB rammal amiből még az integrált videókártya is elcsen valamennyit, nem célszerű feltenni...
Így a browsercache ment a merevlemezre, illetve mivel anno sűrűn hallottam a merevlemezt kerregni, a virtuális memória is valószínüsíthetően használatban volt, tehátazt is valahol be kellett üzemelni, ami nem ramdisk, és nem SSD... -
icon
senior tag
No lekopogom, de úgy fest, meg van a feladványra a válasz... szóval a fagyás attól volt, hogy a browsercache-t és a virtuális memóriát rádobtam a gépben lévő merevlemezre, amit néha az energiagazdálkodás lekapcsolt... az újraindításokkor meg nem detektálta, csak a merevlemezt a lap, amin amúgy van XP, de azt nem állítottam be AHCI-re...
Tehát, amikor a BIOS-ban minden satás cuccnak kiadtam egyesével, hogy detect, akkor megkerült az Agility, az azon lévő Win7 elindult, és azóta megy is szépen minden... élből ki is iktattam a merevlemezen az energiagazdálkodást, azóta ment a gép egy kövér 18 órát hiba nélkül, pedig megkergettem egy 5 éves HTPC-t játékkal is

-
icon
senior tag
OCZ Agility 3: ma reggel ismét fagyás, majd a biosban átíródik a boot-sorrend, rendszerindítás, fagyás, és azóta a biosban sem látszik...
-
icon
senior tag
válasz
J.J. András
üzenetére
IRQ 115? Jó kis lapod lehet

-
icon
senior tag
Chrome-ra van valami hasonló megoldás?
-
icon
senior tag
válasz
Drughi
üzenetére
Majd 1 hét, és megírom én is, hogy mit látok 1 hetesen rajta... majdnem végére értem tegnap a beállítgatásoknak, a virtuális memória maradt ki, meg a böngészők cache-ei, csak már késő volt nagyon este, mire odáig jutottam... 1 napot csak el ketyeg így.
De tetszett a laza 270-es tempó Sata2-n

-
icon
senior tag
Átirányítottak kérdésemmel ebbe a topicba:
Sziasztok!
Ma fogok hozzájutni egy 120-as Agility3-hoz. A kérdés az, hogy megfelelően életre lehet-e lehelni egy Asus M2A-VM-es lapban (elvileg SATA2-vel megy). Az előkészületeket illetve a telepítés menetét végigolvastam a belinkelt cikkekben, de kéznél lesznek a "hadművelet" során...
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)