Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Sh4d3.tds
üzenetére
Helló!
Szerintem nyugodt szívvel vedd meg a Vertex 3-at, mert, főleg hogy még eddig nem volt ssd-d, biztosan olyat fog mutatni, ami melegséggel önti el a szívedet!

Számok tekintetében természetesen nem fogja azt hozni, amit egy sata3-as lapban bírna, de szerintem így is gyorsabb lesz, mintha egy régebbi vertex 2-t veszel. Amivel mondjuk sebességileg ugyanúgy meg lennél elégedve, ha csak olyat vennél (vertex2), mert gyakorlatban nem vennéd észre a különbséget a kettő között.
Ha vertex 3-at veszel, vedd úgy, hogy a későbbiekben, egy sata3-as lappal, még a gép más része is gyorsulni fog!
Jelenleg én is így használok egy Crucial M4-et, sata 2-vel. A jelige: K**va jó, de lesz ez még jobb is!"
-
G.I.JOE
senior tag
Na, akkor nem hibás, ennyit tud. OK, kösz. Nekem a Samsung megfelel érzésre rendszernek, a kingston, meg nem tér el nagyban a tesztek alapján tőle sebességben, viszont 2x annyi hely van rajta, úgyhogy akkor elvileg marad.
Kösz még egyszer a tapasztalatokat.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Akkor csináljam szépen vissza az üzletet, mi? Ugyan garis, de nem hibásnak volt árulva, úgyhogy vissza kellene adnia az eladónak a pénzt! Nekem se kedvem, se időm ezzel szórakozni.
Gorneck23: Na most akkor ez mit jelent? Hogy ennyit tudnak, vagy hogy a lényeg ennyi, hogy ezek rossz értékek? Teljes mondatokban beszéljetek, mert gondolatolvasó nem vagyok!
Holnap meg akkor hívnám az embert, vagy még ma. -
G.I.JOE
senior tag
Srácok, vettem egy régi fajta (no trim) 64-es kingstont és a mostani 32-es slc-s samsungommal összehasonlítva, amin 5 giga hely van, erről fut az win7 kb 7-8 hónapja, a következő eredményt kaptam. (mindkettő 4k-s clusterekkel)
- SAMSUNG majdnem tele -

- KINGSTON teljesen üresen-

Normálisak ezek az értékek?
Van régebbről még üres Samsungról hdtune 2.55 shotom:

Ehhez képest most a Kingston:

-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nálam nem volt semmi alaplap csere és hasonlóak az eredményeim.
A programindítás viszont még mindig marha gyors.
-
G.I.JOE
senior tag
Én azért beállítottam 500 mega swapfilet.
Amúgy eddig negyon bejön mint rendszervinyó, majdnem ott tartok startup programok teintetében, mint a raptorral és nem nagyon érzi, hogy most több minden kell induljon windows induláskor. Firefox is már 6-7mp volt a raptorral, itt meg simán feldobja a képernyőre ugyanannyi pluginnel! Hát ez az elérési idő, ez csodákra képes!!
Hódoljunk a nagy SSD istennek!

-
G.I.JOE
senior tag
Hi!
Na én is beléptem a táborba és lenne egy kérdésem: Érdemesebb inkább Vistát rakni rá, mert jobban kezeli az ssd-ket mint az Xp, vagy tökmindegy. (szívem szerint xp-t raknék rá, mert nem szeressem a vistát, de ha ti azt mondjátok ...)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért bassza a csőrömet. Jó, végül is olyasmi sebességre mint a mostani samsungomnka, amivel meg vagyok elégedve, de azért mégis ...