- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
levykk
csendes tag
válasz
whitehand #37766 üzenetére
Én erre nem vennék mérget, mielőtt sorolod a marketing maszlagot, kicsit kukucskálj be az SSD endurance test oldalakra, ahol NEM marketinges eladók mondják a paramétereket mint a verset, hanem valós SSD nyúzás folyik, ki meddig bírja alapon. Az OCZ nem valami nagy produkciót mutatott, a Vertex 4 128GB már 300TB körül elkezdte pattogtatni az áthelyezett szektorokat, és nemsokra rá már elhalálozott. Ennek ellentettje a Kingston 40GB üdvöskéje, ami már egy éve gyűri a biteket megállás nélkül, igaz csak 30MB/s-val, de már a PBüt karcolja. Lehet jönni a "hibás darab volt" sallanggal, de nem egyedi eset volt, aki nem hiszi, nyálazzon át 180 oldalnyi fórumot. A Crucial M4 64GB nem panaszkodik 900TB-nál sem, egyetlen egy áthelyezett szektort nem lőtt ki, szal dícséretre méltó.
-
jozsi252
veterán
válasz
whitehand #18033 üzenetére
Nemtudod kb hogy mikorra várható mi hogy lehet majd itthon kapni?
Amúgy a
- Vertex 2 szériát néztem
- V+100 SVP100S2/64G szériát
- Corsair Forcede látom hogy ha kijönnek akkor jóval nagyobb lesz a sebességük a sata 3 as csatolófelülettel rendelkező ssd-knek. Bár nemtudom mikorra várható hogy végre lesznek itthon is.
-
cszn
őstag
válasz
whitehand #15332 üzenetére
Ja!
Nekem a "mielőtt bármi bejönne" nem volt egyértelmű".
Hát nem tudom, csak próbálgatást tudok javasolni. Először úgy próbáld ki, hogy csak az SSD van rádugva, alaplap BIOS frissítés aztán másik SATA kábel, SATA slot, tápkábel. Ki kéne próbálni másik gépben, hogy egyáltalán ott megy e AHCI módban. Meg az alaplap topikjában érdeklődj/olvass vissza, hogy volt e hasonló. -
canniball
nagyúr
válasz
whitehand #1822 üzenetére
Egyik kolléga nemrég vett egy 64GB-s példányt, panaszt még nem hallottam tőle. Összességében eddig annyit mondott, hogy sokkal gyorsabb nem lett tőle a rendszer, de ugye csökkent a zaj, a melegedés és a fogyasztás.
Én még nem tudtam magam meggyőzni arról, hogy nekiálljak újra/felhúzni a rendszert, így személyes tapasztalat később.
A 10 év gar. viszont kellemesen hangzik.
Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest