Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Amazon Kindle
- Google Chromecast topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Melyik részről beszélsz, mivel minden részben fix típusú karakterek vannak. Minden szereplőnek meg vannak az előnyei, és a hátrányai. Alapból rá lehet jönni mit érdemes fejleszteni velük, mivel jó támadni velük.
Annak idején a moziban öten - heten ültünk, mármint az FF. A Harc Szelleme c. filmen.
A film után kis beszélgetésbe kerültünk, és az volt a közös vélemény hogy senki nem ért ehhez, nem ismeri. Azért csak ennyien voltunk.
Személy szerint többre számítottam, a történet nálam nem jött be. Meg van a film Extra változatban, de még nem néztem meg, csak egyszer láttam a moziban.
Tagokat talán a gamepod-on. De ahogy elnézem az FF. hireknél nem tolonganak az érdeklődők.
Én szerintem ez a játék sajátsága miatt van, a sok bíbelődés fejlesztés, és ugye bár angol nélkül csak leírás alapján lehet játszani. Mivel ha az ember elakad nagyon megszállottnak kell lenni hogy tovább jusson. A fő ellenségek elleni min. húsz - húszonöt perces harcokat nem is említettem. És akkor egy ilyen megnyeréséért akár tíz órákat is fejlesztgetni kell.
Szóval ezekre nem mindenki van beállva, főleg a rohanó világban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest