- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis #171940 üzenetére
Nekem továbbra is az a problémám, hogy fogtak egy karaktert, akinek volt két definitív tulajdonsága (1. hófehér volt 2. meg kellett menteni), mindkettőt kivették belőle, és leforgatták a filmet névleg ugyanazzal a sztorival, és persze ugyanazzal a címmel, mert úgy jobban folynak a dollárok. Miután a filmet nem láttam, azt nem tudom megítélni, hogy lett-e narratív haszna annak, hogy Hófehérke ki akart lépni a damsel in distress szerepből, és erőskezű vezető akart lenni (szerintem pl. Jarmusch ebből is tudna jó filmet csinálni
), az viszont szimplán ostobaság, hogy becastoltak egy kávészínű csajt ezzel a névvel. Erre nem lehet mást mondani, ez egy értelmetlen, szükségtelen változtatás, aminek a filmhez semmilyen hozzáadott értéke nincs (vagy javíts ki, ha mégis). Ha Rapunzelből nonbináris pszeudoleszbikus vietnamit csinálnának, az sokkal kevésbé zavarna - viszont ha egy kopasz csajjal játszatnák el, az csak nem lenne már kerek?
Engem paatrickkal ellentétben a legkevésbé sem zavar, hogy Ms Zegler segghülye, engem az zavar, hogy a forgatókönyvíró és / vagy a producer segghülye.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest