Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
dy_nmq
üzenetére
Áh, Berlin Calling-ot imádom. Mi soundtrackje van már.
Kalkbrenner nagy forma, néhány jeleneten szakadtam. 
@hoffman_
Bourne is abszolút kedvenc. Azok a bunyó jelenetek mindent visznek, azóta is olyan minőséget várok vissza az akció filmekben. Aztán beesik ilyen Abduction a pörgőrúgásokkal meg mit tudom én mikkel... -
mondomén
őstag
válasz
dy_nmq
üzenetére
Spoiler
Épp ez az, hogy nem csak a testvére járt jól. Tommy így tulajdonképp vissza kapta a családját, innentől a pénz a legkevesebb. Ez egy családi dráma, így azt gondolom nevezhetjük a végét happyend-nek. Ha nem sérül le (mert ahhoz hogy nyerjen, nem szabad lesérülnie), akkor nem láthatjuk azt a vívódást a ringben, amit már nem két harcos, hanem két testvér játszik le. Ergó, elmarad a drámai befejezés. -
mondomén
őstag
válasz
dy_nmq
üzenetére
Spoiler Ez így teljesen jó befejezés volt. Szerintem megölte volna a filmet egy olyan befejezés, főleg a vég drámát. Ahhoz, hogy újra egymásra találjanak mint testvérek, kellett a verés Tommy-nak. Túl dacos volt, kb. le kellett törni a szarvát hogy megnyugodjon. Mi van ha Tommy nyer? Be megy, leveri a testvérét, majd elmegy a pénzel, nagyon hatásos befejezés...

-
rt06
veterán
válasz
dy_nmq
üzenetére
szerintem az elso sem, egyetlen jelenetet leszamitva, de azt meg el lehet nezni neki a koprara valo tekintettel
kmisi99:
mindenkepp erdemes megnezni, mert bar nem mai darabok, szerintem* a filmtortenet olyan reszei, melyek kihagyhatatlanok
csakugy, mint a ragadozo sorozat*: bar lehet elfogult vagyok, s aki par tiz evvel elottem, vagy utanam szuletett, hulyenek nez (majd), amiert ilye szarokat nezek
[ Módosította: KrAt ]
-
Huma
addikt
válasz
dy_nmq
üzenetére
Kösz a tippet! Figyelni fogom a kérdéses részt.
BITBOYS: Kösz! Remélem ezek után senki sem fogja kritizálni a Watchment. Nem szívesen teleportálnám fel a Marsra az illetőt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Stake Land-hoz ki hogyan áll hozzá? Szerintem nagyon jó film lehetett volna belőle ha nem vámpirizálják a filmet. Szeretem a posztapokaliptikus filmeket. Kár hogy arányaiban kevés van belőlük és ami van annak a nagyrésze zombis, vírusos, stb.
Van valami atomháborús film ami egy dolog miatt nagyon tetszett. Három részes és nagyrészt Ausztráliában játszódik. Egy tengeralattjáró és legénysége áll a középpontban.
Szerk: A Stake Land így is jó lett, de a vámpírokat felcserélhették volna valami másra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dy_nmq
üzenetére
SPOILER
Egyértelmű, a kislány apja élt meg, Johansson szeretője halt meg. A végén mondja, amikor viszik a kivégzéshez, hogy sorry about Sarah (Sarah a feleség). Mivel a meghalt Borden nem szerette a feleséget, ezért nem tudott vele így bánni, és az ilyen "napokon" a feleség egyre jobban kiakadt, és miatta halt meg. Egyébként teljesen egyértelműen mutatják, hogy egyik nap bunkó a feleséggel és Johanssonnal flörtöleg, másik nap meg teljesen odaadóan szereti.
Nem olyan bonyolult ez a film, nem hittem volna, hogy ennyire kell ezt magyaráznom, de kérdezzetek csak, tökre jó leírni, végre én is tudok vmit.

tween: Az eredeti semmiképpen nem maradt meg, ezt már ketten is leírtuk előbb. Kérdés, hogy mit jelent az eredeti, ez már morális, vallási, egyéb kérdés. De nekem úgy tűnt, hogy amikor meghalt az egyik, eléggé tiltakozott, szóval annyira nem volt kollektív a tudatat, hogy elfogadja: "nem baj, a másik testben élek tovább".
(#38218) dy_nmq : Annyira azért nem, lásd itt fent.
(#38219) darál0w : Dettó.
-
TRob1
veterán
válasz
dy_nmq
üzenetére
Nem kell 100%-osan "vegytisztának" lennie. (És ez nem csak a filmekre igaz
)
Ha neked valami nagyon tetszik, és akár többször is nézed: 10-es. Ha legközelebb lesz vmi még jobb esetleg, az is 10-es és kész.
Valszeg a legtöbb ember számára itt közülünk nem csak egy 10-es filmje van, és az imdb-n pontozók se egyetlen darab filmre adtak csak 10-et (ahogy 1-et sem, mert valszeg legszarabból se csak 1 létezik számukra/számunkra)A sulisok se csak 100%-nál kapnak 5-öst, ahogy a melósok se csak és kizárólag 100%-nál kapnak fizut...
Viszont találtam számodra egy nagyon jó - és ideillő - aláírást: "Senki sem tökéletes. Belőlem is hiányoznak a hibák..."

-
Aktív témák
- Autós topik
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

komoly film lehet...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szerinted nincs 10/10-es film?