Aktív témák
-
drstein
tag
Üdv! A köv problémám adódott tegnap:
A gépemről átmásoltam pár filet a laptopomra. kb 15 filet másoltam. A gépen win2k sp4 a laptopn winxp home van, NTFS mindkettő.Mind a két gépen admistratorként voltam belépve. Miután a file-okat átmásoltam, mikor megpróbáltam lejátszani őket 4 file-ra azt a hibaüzit kaptam a totalcomm.-től hogy nincs meg a file. Megnéztem az eredeti fileokat is a gépen, ugyanazok a fileok szintén elérhetetlenek lettek.
A furcsa az hogy ha explorerben nézem meg (Sajatgép>stb) akkor lejátsz a fileokat exploreren belül, de pl CD-re kiírni nem tudtam a fileokat, mert a Nero azt mondta nem olvashatóak. Megprobáltam leellenőrizni a adott particicokat a lemezellenőrzőjével (Proprties>tool>) de az valami egyedi jogosultság hiányára hivatkozva nem futott le egyik gépen se. (''Administratorként vagyok bent van ennél nagyobb, mi kell még neked te ocskavas...'' :O ) A többi particiót le tudtam ellenőrzni, csak azokat nem amiken ezek a fileok megtalálhatóak voltak. Érdekesség még, hogy angol Win2k-m van de a hibás filoknál a jobbklikk menüben magyar(!) nyelven szerepelnek a menüpontok, míg a normális fileoknál, simán angol minden mint eddig.
Hoyg mi lehet a hiba, nem tudom, de féltem az adataimat....
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest