Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én egyáltalán nem arra gondoltam, hogy költeni kellene rá vagy bármi ilyesmi, elhiszem, hogy top csapatod lehet freeben is. Esztétikai szempontból írtam, hogy nekem nagyon átláthatatlan, túl sok a menü, egyszerűen túl sok minden van benne, ami lényegében felesleges mivel szemmel láthatóan nem ezek a dolgok vonzzák be a játékosokat.
Hiába lehet benne football managert is játszani, meg utánpólást kinevelni, ifiket behívni a keretbe, tréning központokat létrehozni, fagylaltos kocsit kihelyezni a pálya elé, ha a játékosokat ezek nem érdeklik, ők egyszerűen csak egy letisztult, könnyen érthető focis játékot akarnak egy szintén könnyen átlátható ranking rendszerrel.
Én pozitívan állnék egyébként a peshez, fasza lenne ha végre leverné a fifát és tetszik ez a koncepció meg a cross platform lehetősége, csak valahogy az egésznek olyan érzete van már a főmenüben is, mintha valami indie játék lenne, nemtudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest