Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
QV222
tag
válasz
Hazli17 #20675 üzenetére
Ja lehet, de én január óta nem nyitottam 84-es lapnál jobbat, pedid elég sokféle Packot elnyitottam azóta, hetente folyamatosan, erről ennyit, és az SBC-hez is kellenek lapok, vagy Coin amiből vásárolsz hozzá, hogy ki tud rakni.
objective és icon swap sem lehet kevés és nem túl jó játékkal megcsinálni. -
Woodslave
félisten
válasz
Hazli17 #19977 üzenetére
Hat Henrynel jobb. Ez kártyajáték nem futball szimulátor. A többiekről soha nem mondtam hogy nem jók. Jó a gold Ronaldo nem jött be anno. Amúgy meg úgy értettem ahhoz képest meg pláne hogy 1 óra sb alatt megvan. Tots James kb
Pontositok én béna fax vagyok szóval sztem jó lap
-
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #19977 üzenetére
Én is használtam csereként Fluenzim barátunkat, sok vizet nem zavart, amikor kellett szaladt, de nála Tots Adama mérföldekkel jobb, de még Tots Simon is (nekem persze, tegyük hozzá). Viszont csereként teljesen jó ha nincs más, bár nálam inkább Hakimi volt a supersub és Simon, ők tényleg nagyon jók.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #19964 üzenetére
Gyönyörű videó. Pont azon gondolkodtam ma, hogy régebben még tényleg nagy különbség volt a lapok között, ha volt egy jobb Toty, Tots vagy csak IF lapod akkor érződött hogy több mint a sima lapja és jobb mint a többi lap. Vagy csak én éreztem így? Ez az érzés kb. a Fifa 17-ig állt fenn nálam (bár már ott is voltak nagy csodák...), azóta egyre inkább érzem én is hogy sokszor nincs különbség a baszó lap és a fika lap között, idén csúcsra járatva ezt, Ha feltételezzük, hogy az EA algoritmusa is fejlődik/fejlesztik, akkor végül is logikus a lehet a gondolatmenet.
Egyébként hogy zártál a WL-ben Hazli? Szoktam nézegetni hétvégén a barátokat, de még elég sok meccsed volt hátra mikor én néztem (10 körül), ezért töröltem is az agyam az információt szerintem
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Hazli17 #19962 üzenetére
Ha esetleg keresnétek egy bitang szélsőt, tudom ajánlani őt.. FB Militao sem bírt vele. Sőt senki nem bírt félig arany, félig ezüst csapattal.. Mintha egy mázsa cementet vitt volna magával minden játékosom. És legalább 3 ilyen meccsem volt, amin annyira tolta az ellent a gép, hogy mozogni nem bírtam. Egy qrva ball rollt nem lehetett megcsinálni. Nem volt egy normális passzom. Itt be is fejeztem a wl-t..
Nem tudom, hogy miért csinálja ezt ez a retkes cég. Értem én, hogy meg kell fogni az újakat, de mi van a révi felhasználókkal? Őket miért kell rommá szopatni??? Undormány fostalicska cég
[link] -
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #19362 üzenetére
Mi most top100 lettünk, mivel nem játszottunk így érzésre ez tényleg top100 most. Mit mondjak, WL nélkül jobb a hétvége
Gratuláció nektek, itt mindenki aki eléri a gold2-t nagyot küzdött, mert nagyon nem egyszerű az sem. Ahogy nézegettem a listát 27-28 W és fölötte csak olyanok vannak akik profik vagy volt profik és most social media tartalmat csinálnak (nyilván kivételek vannak). Szóval aki elér 20-23 győzelmet nagyon büszke lehet magára, aki meg az alatt legyen még büszkébb mert ez nem a koca játékosok terepe, itt nincs olyan hogy kicsit játszogatok, meg leülök elé egy-két meccsre. -
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #19310 üzenetére
Azon kívül nem az zavart, hogy Müller ezt megcsinálta mert statok alapján képes rá
De az mikor Lautaro 3 ziccert lőtt mellé ballal közte egy olyat, hogy 16ról rámhozta a kapust 1 ball rollal elhúztam mellette és csak bekellett volna guritania az üres kapuba ehelyett mellé lőtte 3 méterrel vagy mikor szerencsétlen Maneval egyszer eltudtam menni szélen és a dupla x-es passzal beadtam erre öt méterről nem szétlövi a totál üres rövidet ahova húzomNem... a hosszút szeretné ahol 1 szerencsétlen védő áll de azt sikerül kilőni a kapuból.
-
akooos
veterán
válasz
Hazli17 #19255 üzenetére
Mondjuk az ilyenektől hányok. Egyetlen gólörömöt sem tolok soha, replayt sem nézek, minek
Amikor vezetek 3-0-ra egy szarabb játékos ellen és talál egy gólt CR-el, akkor megy a csitítás és a szííííí, persze mindent végig kell nézni
Szerencsére most a wl 30 meccse alatt kb 3-4 volt aki nem skippelt minden replayt. Ez nagyon tetszett, hogy a 19-hez képest (és a 20 rivalshoz képest) mennyivel kultúráltabb a wl. Vagy kezdők szerencséje
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #18402 üzenetére
Perpill 7 chemen van. Nyomtam vele 5 rivalst. Hát mit ne mondjak eddig durván tetszik
Elég robosztus és mindenhova odaér viszont 1-2 helyzetnél komolyan gyorsabban fordult meg mint Fred amin én is csodálkoztam. A lövését még nem tudtam tesztelni de a védekezése az elsőrangú egyenlőre. 2-szer meccs embere lett mondjuk mindkét meccs 0-0 lett hála a csodálatos passz rendszernek
Viszont legalább valakinek adta a hétvégi dupla wl pick: Kroos,Ramos,Diego Carlos,Griezmann +egy 95 messi pick az ellenfélnél -
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #17923 üzenetére
Placebo az egész
POTM Yedder nekem is elfáradt 700 meccs után. De bekell lássam, hogy a labdát nem a 700. meccse után nem tudta átvenni hanem már az elsőn sem
Annyi a különbség az elején még kiemelkedett a csapatból mert csak 1 neymar volt mellette most meg TOTS Mane meg Richarlison. Így meg már nehéz alkotnia
Egyébként nálam ez mindig úgy működik, hogy mikor tudom, hogy le lesz cserélve 1 lap egy héten belül akkor csak azt veszem észre, hogy milyen szar a jó megmozdulásait meg annyira nem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Hazli17 #17923 üzenetére
én most használom. Agyaltam hogy megcsinálom Fatit pont miatta.De azt észrevetted, hogy a gól után shsh-ol? Alig győzöm elnyomni. tök kellemetlen, ha elbambulok mert mondjuk bever valamit amire nem számítok aztán nyomatja
Tele van a futbin komment szekció ezzel a konteoval nem csak nála másoknál is. Ettől még lehet csak a többi lap lesz egyre jobb aztán azt hiszi az ember hogy az övé xarabb amikor nem tud vele úgy érvényesülni mint korábban.
-
Edgar2621
őstag
-
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #17755 üzenetére
Ami most megy az szégyen. Az ellenfeleimben az volt a közös hogy németek, 30%-ban birtokolják a labdát, és vagy full pressing vagy drop back, a lényeg hogy a gól érdekében 5-nél többször ne kelljen labdába érni. Ja és persze addig volt drop back amíg nem vezettem, utána jött a full pressing. El sem tudom mondani hogy miiylen furcsa ezen a hétvégén a gameplay, mintha mindenki vérfarkas lenne, alig lehet csinálni egy cselt vagy passzt olyan agresszív az összes játékos. Ez persze oda vezet hogy a normálisan játszani próbáló(szerény személyem) is leegyszerűsíti a játékát, semmi flikk-flakk, semmi kockázat, a ba.d előre fuss utána a legjobb a pressing ellen, a drop back ellen meg a hátul adogatás hogy feljebb jöjjenek. 25 meccsből lett meg a 17 győzelem, ez mindent elárul a játékról, a többit odaadtam másoknak. Ja és még valami állandó hogy ne csak a játék legyen szar, csitítgatás, cam celebration és megunhatatlan dab. Eddig soha nem írtam egy srácnak sem csúnyán, de tegnap full delayben egy német srác 30 percen át húzta az időt, hátra passz, sprint hátrafelé stb., persze a delay miatt bármit állítottam a játékosaim csak vánszorogtak, úgyhogy egyszerűen ennyi volt az üzenet: ,,fuck you just simply fuck you”. Amilyen jelenetet beraktál az tömegesen fordul elő mindkét kapu előtt, ki merem jelenteni hogy 80%-ban az AI dönti el hogy mi történjen és nem az alapján hogy mit nyomunk még mielőtt olyan kis naivak lennétek hogy a feladatát végzi
Ne legyek negatív tudom, de nekem hosszú időre ez az utolsó Fifa amivel játszok, nem érdekel a csapatépítés és az új demo sem, egyszerűen ez nem éri meg a befektetett időt. Jövő héten ha Messi és Varane jön a pickből plusz Ramos a garantáltból akkor legalább 5 percig örülünk majd, de utána a játék marad ugyanaz a fos a hét hátralevő részére, körülbelül ennyi pozitívat tud adni a játék, minden más negatív. A community pedig mérgezett a játékkal együtt, nem mindneki persze, de nagy része
-
Zimmi91
addikt
válasz
Hazli17 #17489 üzenetére
Nincs Trossard, de Ő talán kicsit lassú nem?! Lozanot viszont néztem egy Deadeyel elég fullos lap 65k coinért igen komoly sub lehet
Kb ugyan olyan statokat hoz mint a 250k-s Simon TOTS lapja...
Fura, pedig egy Deadeyel 93as a short passza
azt nem mondanám rossznak, de sajna ebbe a játékba ahogy írtam is néha nem ér semmit a stat...
-
s0p0q0r
aktív tag
-
Woodslave
félisten
válasz
Hazli17 #17321 üzenetére
ma vagy holnap jön? remélem ma. Csütörtökön Marque pénteken új tots liga... Csak ma jöhet nem?
Nagyon agyalok hogy Alisson belemegy... 97 meg minden, de ha véletlenül quickselleznem kell akkor agyfaxt kapok, így legalább legyinthetek hogy megpróbáltam... Még egy Leno eshet helyette
-
evibly
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #17069 üzenetére
Henderson jó. Egy streamernél láttam és ő nagyon dicsérte tegnap
Valaki elmondhatná a logikát, hogy Son meg Vardy miért kap ugyanúgy 95-ös lapot mikor son vagy 6 ratingel magasabb lap alapból
Egy próbát megér Kovacic. Szerintem azért olcsó mert horvát . De azon kivül rendben vannak a statjai cm-be. Bár a 75-ös strength az elég gyengusz
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #17060 üzenetére
Szerintem én vagyok az egyetlen aki a prime icon packból egy kapusnak örült volna a legjobban. Utálok kapusra költeni és nem bántam volna ha bedob egyet és letudom a játék végéig
Pár hete már szépen összeállt a védekezésem és össze is jön már hetek óta a 10-1,11-2 körüli kezdés wl-ben amin kb. mindegy ki áll a kapumba mert sok ellenfél kapura se tud lőni ziccerben. Az eheti 2 vereségemen meg 5-6 hsz. után meg 7-7 után tizikkel kaptam ki amin meg állhatott volna 3 kapus is a kapuba mert a gyerek akkor is belőtte volna míg nekem mindent mellé lőttek amikor fontos volt.Jó Yashin mert volt szép védése de igazából a WF Areola hasonló védéseket mutatott be stabilan és harmadannyiba kerül. De igazából majd wl végén mondok róla véleményt 20 meccs nem 3 wl meg 4 rivals után.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Hazli17 #17060 üzenetére
A tots óta nagyon picit gyengült, ugye a felhúzott finishing miatt, de még tartja magát szépen. Sőt.
Most akkor gondolhatjátok tots előtt mennyire jó volt.
Mondjuk olyan extrém kapus teljesítmények nincsenek, de Yashin és Ter Stegen letud hozni stabilan pár bravúrt. Nekem ami miatt tetszik, az a kiszámíthatóság. Nem az van, hogy egyik meccsen mindent véd, a másik meccsen semmit, hanem hoz egy remek stabil szintet. De nem hibátlan, olyan nincs.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #17014 üzenetére
Végülis igaza van ha 2 hét alatt azonnal kell a jó csapat.
Számomra meg megvan a varázsa annak, hogy megdolgozok a csapatért meg a jobb lapokért. Az elején tök élvezetes egy gold Joao Felixel játszani meg 1 hónap múlva egy Neymarral vagy egy Sonnal. Pedig ha valaki én aztán nem vagyok egy trade guru és ezen az egy (április) Van Dijk nyitáson kívül aki 1.2 milla volt 2 évig a szerencse is vastagon elkerültMégis összejött áprilisra egy 7-8 milliós keret úgy,hogy rengeteg felesleges dologra elköltöttem a pénzt mellette. Tavaly jóval nehezebb volt nekem pénzt szerezni vagy lehet csak azóta 1 évvel okosabb lettem és jobban fektettem be.
-
Raunchy
tag
válasz
Hazli17 #16100 üzenetére
Legalább a Dead Cells-ben tudom hogy az én képességeim miatt nem tudok tovább haladni, ugyanez a Fifa-ról nem mondható el 😁😁
Viszont a mainstream játékok közül a legnehezebb egyértelműen a Sekiro volt, ott nagyon komoly a nehézség. A Dead Cells-ben inkább területek vannak ahova nem merészkedtem szívesen 😁😁 -
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #16035 üzenetére
Nekem ez az 5 skilles hazard nagyon nagy favorit
a maxos dribblingje miatt ragad hozzá a labda. Próbáltam ezeket rashfordal is de tőle olyan messze pattan a labda, hogy a védő odaér. Gondolom maximin is hasonló mint ez a hazard.
De hazardal csak szép gólokat lövöldözök mostanában, csak nem akar mindet linkelgetni
-
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #15699 üzenetére
Már hogyne engedném, attól mert nem úgy történt valami ahogy mi elképzeltük és ahogy megbeszéltük még értékes, értelmes embernek tartalak és azt a luxust nem engedem meg magamnak hogy haragudjak.
Szóval köszi a tippet, bár ma akartam megvenni a csapatba az új játékosokat, de mivel sehonnan nem tudok belépni, így nem sikerülhet.
Tesóm is régóta mondja hogy a két védekező középpályást soknak (vagy inkább kevésnek
) érzi, úgyhogy jönni fog Bruno Fernandes jó eséllyel, egyébként is király lapnak tűnik.
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #15442 üzenetére
PS
Közben már csak 2 csapat között gondolkodom.
FB Rashford+RTTF Dembele+Neymar+SL Fred vagy
FB Di Maria+FB Sissoko+Mbappe+NeymarAtalt egyébként azért adtam el mert bármennyire is szerettem de kb. linkelhetetlen. Mahrez nem 1 rossz lap de mikor van 600-700k-m erősíteni egy posztra akkor nem egy 200k-s játékost akarok oda tenni, hogy chemistryt adjon neki. Cyprien még jó volt neki de őt is kitettem a csapatból mert Blanc mellé nem akarok még egy suta játékost.
Az lenne a legjobb ha kijönne az első csapatba is di maria de ahhoz hiányzik 150k amit kétlek, hogy megkapok a wl rewardból
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #15427 üzenetére
Ez is tetszik köszi
Viszont ránéztem és 660.000 atal ami baromi sok érte. Megvolt nekem és ilyen 480 körül vettem meg 520 körül adtam el. Akkor már inkább használom helyette mbappet 200k-val olcsóbban.
Egyébként pont ezért nem vettem játékost eddig. Nem is értem mire mentek fel így a játékos árak. Bár ha tippelnem kellene akkor azért mert a mostani kínálatból 500-1 millió közé egy normális csatár se jött ki. Szóval az eddigiek drágultak meg. -
MdewC
nagyúr
válasz
Hazli17 #15340 üzenetére
Szokásos vadbarom hozzá nem értés igazolása.
Ennél sötétebb és bolondabb cég nincs még egy.
Nem baj, Pistike majd megint bekapcsolhatja ezt a funkciót hétvégén és a gép megoldja helyette.
Túl jól ment az előző verzióval, ilyenkor mindig elcseszik.
Tegnap nagyon delayes volt nálam, ma is ránézek, hátha ma jobb lesz.
(pc-n megint volt vmi patch amúgy? vagy csak félre olvastam vmit?)
-
K.J
senior tag
válasz
Hazli17 #15091 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egyébként teszteltem ezt a Prime Hugo Sanchezt.
Nem is rossz lap, azt hittem szarabb lesz. Legutóbbi meccsén nyomott egy mesterhármast.
Erős a bal lába! A fejései is nagyon jók, csak kár, hogy megölték a dolgot.
És én marha még egy sbc-be akartam berakni...cöh -
-
Tigibeeb
tag
válasz
Hazli17 #14846 üzenetére
Köszi, öö nem irtam de PC-n vagyok ott Kante 500k alatt nincs most, meg azért a pár statért 3 szoros árat a gold kártyához képest nagyon soknak tartom...
De amugy jah CDM kéne mert Özil inkabb cam lenne...
Vagy esetleg egy CM csak nem tudom akkor Kovacic elég e védekezni ? -
MdewC
nagyúr
válasz
Hazli17 #14617 üzenetére
Az a Luiz baromi irritáló, nagyon op lap. Hierronál viszont fix jobb Polenta.
Ugye ilyenkor kezdenek kijönni az anno jónak tűnő, de eladhatatlan lapok hátrányai.
Nevetséges, hogy 200K-ért jobb a Polenta / Valencia duo mint egy Hierro / Zambrotta.arpo: nincs azzal gond, csak nehéz variálni ha vannak fix lapok, nekem is 1-2 poszton meg van kötve a kezem.
Wood: no para, a team így is jó, linkelj egy teamet és ránézek. Ramost egyelőre ne rakd ki, agyalunk picit.
Hazli: ja értem. Akkor max csere.
De Jong helyett? Attól függ mire kell... (nekem pl oda elég IF piros Kante is. Turbó, max dri, max def, lőni soha nem lövök kapura vele.)
Matthaus / moments Essien
ha def kell mid VieiraAzt nézd mi kell leginkább oda neked.
-
arpo04
őstag
válasz
Hazli17 #14282 üzenetére
Azok alap fegyverek, viszont itt is van rare, epic stb ami jóval jobb mint amit össze raksz. Azt is el kell dönteni milyen stílusban játszik valaki, pl sniper+smg ott high ground pozíciót kell keresni. Jól védhető legyen és csak egy helyről lehessen megközelíteni. Az is más fegyvereket kíván ha kör szélén vagy esetleg középre mész és rad szűkül.
Mint az összes br játék itt is számít hova érkezel, mások a lootok. -
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #14247 üzenetére
Szép csapat, látom tolod az ipart rendesen
Gondolkodtam rajta hogy mi legyen, de azért csak megérdemled, hogy berakjam ide ezt: [link]amikor csatlakoztál hozzánk aztán elfelejtettél szólni hogy mégsem és sunyi módon toltad tovább egyedül minket meg hitegettél.
Az utóbbi időben többször is utaltam erre Neked, de azt hiszem nem vetted a lapot.
Nem azzal van a gondom hogy mégsem toltad velünk, mert biztosan megvan az okod rá (nem úgy építettük a csapatot, ahogy szeretted volna, nem vagyunk szimpatikusak stb), hanem azzal hogy ezt nem mondtad meg, hanem ehelyett mindig azzal jöttél hogy nem érsz rá, és jövő héten tudsz majd játszani csak stb. Ehhez képest toltál kb. 10 meccset összesen velünk, közben meg egyszer csak feltűntél a topikban egy fullos, nagyban erősödött csapattal.Nem haragszok Rád, ne értsd félre, szerintem egy értelmes, jó fej srác vagy, de reméltem hogy felnőtt emberek között ez úgy megy hogy felhívsz és elmondod ez van és kész. Utána ittunk volna rá valahol egy sört és röhögünk egyet, de ez így nem volt fair.
Részemről ennyi, ha szeretnél megtalálsz privátban, messengeren, telefonon, bárhol, nyugodtan keress ha van ezzel kapcsolatban valami amit megosztanál velem.
A többiektől elnézést kérek a személyes jellegű hozzászólásért, de azt hiszem nem baj ha tudjuk ki milyen a topikban.
-
Readonly2
tag
válasz
Hazli17 #14113 üzenetére
Értem a dilemmádat, nálam az döntött hogy most meg 1 hónap mire kiadják a következő adagot 12 lapért pedig nincs olyan akitől elajultam volna. Ha nagyon jó vagy és sok időd van akkor is leghamarabb kb május 10 körül lehet top ikonod ebből a swapbol . Így nálam a pakk nyert. Ha megnézed van benne kb 10 olyan prime ikon amire épp ésszel nem lesz pénzed meg van vagy meg 20 használható a többi sajnos kuka de akkor is kb 50% az esely valami jó ikonra. Nekem nem adta, de azért valakinek muszáj lesz adnia is, miért ne lehetnél Te aki dagit nyit? Vagy vársz baby zizura még 6 hetet...
-
Digestive
veterán
válasz
Hazli17 #14016 üzenetére
Az nincs, de genyó gólos videó van!
-
törölt tag
válasz
Hazli17 #13699 üzenetére
Van benne valami, de az a top 3 szerintem túl erős ahhoz, hogy "ingyen" odaadják. Én inkább olyanokra tippelek, hogy prime Best, Dalglish, maximum baby Pelé... Vagy az a mid Eusebio esetleg, de ennél több swap lapért cserébe.
De abban biztos vagyok, hogy lesz köztük 6-7 moments lap, nem csak Inzaghi
-
K.J
senior tag
válasz
Hazli17 #13401 üzenetére
Fú, nagyon köszi! Szétnézek a clubban is és igen, vannak szerencsére jó cseréim. Csere nélkül akartam megoldani, de így is nagyon jó!
Ilyen tízen-húszonezer maradna, nem baj, este vadászok egy CR-t olcsón!
Woodslave: Igyekszem a lehető legjobb chemen játszatni az embereket, a 7-8 az ami nem zavar
Hálásan köszi Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest