- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Sikerült letolnom a DKT-t. Két hatalmas meccsen lett meg a reward. Ez a döntő. Az utolsó 10 percben született 4 gól
-
dudu5130
őstag
válasz
etaclan1984 #25967 üzenetére
Az elődöntő következik. Akkor talán ezt még végig tudom vinni?
-
dudu5130
őstag
Ha meg van az autokvali akkor 7 után már nem tudom lejátszani a maradék DKT-t igaz?
-
dudu5130
őstag
Arias az ROTW-ből. Nem rossz. Tartogatnom kellene lassan egy TOTS-t a serie TOTS-re is.
-
dudu5130
őstag
Nyitok egy TOTS Sont és meló előtt van egy kis időm kipróbálni erre nem leállnak a serverek...
-
dudu5130
őstag
TOTS sbc. Verthongen nem győzött meg és kockaztattam. Son lett. Maradhat?
-
dudu5130
őstag
válasz
etaclan1984 #25788 üzenetére
Inkább valaki nagyon örülhetett.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94 #25658 üzenetére
Te Verthongent próbáltad is már? SBC-ből jött és kíváncsi vagyok, hogy érdemes meghagyni vagy toljam bele egy másik sbc-be.
-
dudu5130
őstag
TOTS Verthongent valaki esetleg nem próbálta?
-
dudu5130
őstag
Az SBC-ből Verthongen jött. Valaki próbálta már?
-
dudu5130
őstag
válasz
Clapaucius #25412 üzenetére
Llorisom volt és én nem voltam megelegedve vele.
-
dudu5130
őstag
Kapust vennék a bpl csapatomba. Szerintetek Ederson IF lapját érdemes? Esetleg OTW? De Geara még nincs lóvé így olyan 70-80 környékén tudok venni. Még Cech jöhetne szóba, de én Edersonba gondolkodom. Valakinek bevalt?
-
dudu5130
őstag
Tegnap 4/4 mikor abbahagytam. Mondom 4-5 meccsből meg lesz a7 win aztán mehet a szieszta. 13 meccs kellett a 7 winhez, de hihetetlen miket nem adott ellenem a gép. 2 vereségre mondom azt, hogy jobb volt és tényleg hengerelt ellenem. Na mindegy, meg van az autokvali a többi nem számít.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94 #25346 üzenetére
Engem is csak szivat. Védekezésben szinte az összes ember váltásom rossz, spori akassza meg a támadásaim azzal, hoyg feltartja az emberem és hasonló. Lehet még a 7 győzelem se lesz meg mert nincs undorom játszani.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94 #25328 üzenetére
Ha calcios csapatod van, Cancelot próbáld ki jobb hátvédben. Én eddig nem találtam nála jobbat. Cr-t és Ronaldinhot is olyan sallang mentesen szerelem vele, hogy öröm nézni. Én most akarok neki állni a tegnapi 4/4-em után. 7 winre hajtok, hogy legyen meg az autókvali a többi engem nem érdekel.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94 #25326 üzenetére
Ha van kedved majd tolhatunk pár meccset
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94 #25316 üzenetére
Te PC-n tolod igaz?
-
dudu5130
őstag
Az a Firmino kell nekem.
-
dudu5130
őstag
Amúgy azokkal a bloggerekkel akiket ugye régebben csaláson kaptak, Krasi meg nem tudom még ki azokkal mi lett? Űzik még a profi szakmát?
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #25201 üzenetére
Mondjuk a képből pont nem jött át, hogy egy ezüst csapat vert rommá.
-
dudu5130
őstag
Azt mondom, hogy most elég jól összerakta a játékot az EA. Nekem elég jól megy most már pár hete. Remélem nem fognak rontani rajt.
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #25173 üzenetére
Persze stílus függő, de én lusta vagyok begyakorolgatni a cseleket, de ebben jó vagyok. Driven shotra gondolsz?
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #25154 üzenetére
Nem, de jobban egyben lesz a csapatod, nem lesz a folyamatos kontrak miatt szétszakadva és kisebb eséllyel kapsz gólt is ha nálad a labda. Akik meg letamadnak nagyon szépen ki lehet csalni pár okos passzal.
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #25149 üzenetére
Menj rá a labda tartásra.
-
dudu5130
őstag
Nagyon tetszik eddig up Dybala 4-2-3-1ben bal cam-ban. Labdabiztos, nem nyomják el egyből, pontosan paszol és gyilkos a bal lába. Pontosan ilyen típust kerestem ide.
-
dudu5130
őstag
Amúgy Neymarnak a sima lapja is akkora császár?
-
dudu5130
őstag
Szerintetek a 90-es Mertens szélső CAM-nak érdemes megvenni?
-
dudu5130
őstag
Ez a div olyan egy lagos fos egy mód, hogy szörnyű.
-
dudu5130
őstag
Hát nem győzött még meg Gómez. Szerintetek később mehet fel az ára?
-
dudu5130
őstag
Esett az mm pakkokbol egy Alejandro. Aki próbálta mi a vélemény?
-
dudu5130
őstag
Giovinco jött az SBC-ből. Valaki próbálta?
-
dudu5130
őstag
7/10 meg van a Silver 2 és a köv heti kvali. Nekem több nem kell. Ha este lesz még időm lejátszok pár meccset de ma nagyon szivatós a game. Az AI teljesen megbolondult, rosszul helyezkednek és passzolnak az embereim. Kín szenvedés volt ma ez a 3 meccs.
-
dudu5130
őstag
Ez a swap Henderson nagyon bejött nekem cdm-be. Jól szerel és életveszélyes távolról. Most hozott nekem két meccset. Mind kétszer De Geanak verte be 35-ről kb.
-
dudu5130
őstag
Amúgy ez a Malcom is elégütős nek néz ki.
-
dudu5130
őstag
Ma meg tegnap isteni volt a gameplay. Semmi delay, semmi segítség, egyszerűen olyan volt amilyennek lennie kellene. Amúgy nem tudom miért tolja mindenki annyira jobb oldalon Valenciat de szerintem még a sima Aurier is klasszissal jobb nála.
-
dudu5130
őstag
Predection alapján bíztam benne, hogy kap Giu is és akkor a PTG-m még jobb lenne.
-
dudu5130
őstag
Dühítő tud lenni, hogy mennyire ostoba ez az AI.
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #24027 üzenetére
Lehet az ellen nem tudott úgy játszani vele mikor szembe jött, de nekem Neymart sokkal nehezebb levédekezni mint Ronaldot.
-
dudu5130
őstag
válasz
LedyGyuszi #24025 üzenetére
Ez leginkább a gyors passz játékot hátráltathatja és a kapuk előtti lepattanóknál lehet még akadály.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94 #23985 üzenetére
Szélsőkkel játszom, szóval csak oda cserélném. Ahogy nézem egy POTM Sane light a csávó.
-
dudu5130
őstag
Az EFL award winner Sessegnon milyen? Simán meg vannak a lapjaim. Érdemes szuper cserének beszerezni?
-
dudu5130
őstag
Sajnos egy bosszantó döntőn buktam a DKT-t. Pedig az elődöntőben életem meccsén sikerült nyernem. A hétvégén se lesz WL. Marad az ivás.
-
dudu5130
őstag
válasz
LedyGyuszi #23254 üzenetére
De akkor külön is megy a számláló. A ciklust figyeltem. De már mindegy, majd holnap este miután hazaértem bedarálom.
-
dudu5130
őstag
Tegnap este 10 után miután hazaértem melóból nyertem 2 dkt-t jött az elődöntő. Lefeküdtem aludni és direkt figyeltem, hogy mikor záródik a dkt nehogy lenullázódjon mára. Erre belépek és eltűnt... pedig tegnap 2 days x hours volt vissza.
-
dudu5130
őstag
Na mondom lejátszok a DKT elődöntőt. 7 prime icon, piros 87es Son, TOTY De Gea, POTM Salah és cb Walker. Mondom fasza. nagy labda birtoklási fölény 4-2re kikaptam. Nagyon nehéz volt lövő helyzetet kialakítani, ő meg Salah flikk flakk és gól. De röhej, hogy nekem 87es Firmino a legjobb játékosom erre bedob egy 90-es lapokkal teletűzdelt csapatot.
-
dudu5130
őstag
Na ma van időm végre és elkezdtem a dkt-t. 2 meccs hatalmas mezőny fölény nekem, sok kaput eltaláló lövés és mind a két meccset 3-2re nyerem. Hihetetlen, hogy vannak olyan szituk a védekezésben amik olyan szinten az AI-n múlnak, hogy egyszerűen nem tudom irányítani az emberem.
-
dudu5130
őstag
Az első meccsen kiderült, hogy nem fogom lejátszani ezt a wl-t se. Undorító. Én játszok az ellen meg mákolja a gólokat én meg üres kapura nem tudom berúgni mert belerohan az emberem és elakad benne...
-
dudu5130
őstag
Valaki IF Skriniart használta?
-
dudu5130
őstag
válasz
etaclan1984 #22583 üzenetére
Azt a Perisicet kiadhatták volna cam-ban.
-
dudu5130
őstag
válasz
LedyGyuszi #22436 üzenetére
Nekem túlságosan hátra mennek a kapus kirúgásnál a szélsők így könnyen kihozzák a labdát. De nekem stay wide-nál is bejönnek középre.
-
dudu5130
őstag
Ennyire sose voltam elégedett a WL eredményeimmel, igaz még felét sem játszottam le, de idő hiányában amint meg volt a silver 2 hanyagoltam. A match making nagyon jól dobta az ellenfeleket. abszolút egyenlő tudású elleneket adott és szerintem ha végig tolom a meccseket az eddigi legjobb eredményt értem volna el.
-
dudu5130
őstag
Húsvét alkalmából holnap is tartani fog a WL?
-
dudu5130
őstag
Tök jól kezdtem a WL-t, erre a legnehezebb meccsen ahol nagy nehezen sikerült két gólos előnyt kialakítani kifagy a gépem. Lusta vagyok újra rakni
-
dudu5130
őstag
DKT letudva. A mai este elég tűrhető volt a játék.
-
dudu5130
őstag
Borzalmas lett pc-n a játék. Több mint egy hét után ültem le nyomni a dkt-t de egyszerűen förtelem. Ennyire irányítottnak még sose éreztem. A lomha, lassú embereim is begyorsultak. Az egyik meccsen minden helyzet kimarad a másikon meg minden gól.
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #21559 üzenetére
Próbáltam én is, de akkor meg sokszor a labda kezelessel van gond. Elpattan meg hasonló.
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #21522 üzenetére
Tavolsagtol függ.
-
dudu5130
őstag
válasz
Csokipuding8 #21468 üzenetére
De szélsőként használod?
-
dudu5130
őstag
Szerintetek Mertens milyen lehet 4-2-3-1ben szélső cam-nak? Érdemes az upot venni?
-
dudu5130
őstag
SIF Icardi 50ért még mindig vihető. Ajándék az sbc-kbe!
-
dudu5130
őstag
Ez az only silver dkt nagyon funny
Összeraktam a silver lapjaimból egy csapatot, egyetlen egy sárga link a többi piros. Az első ellent úgy legyalultam, hogy ilyet még nem láttam. A silver playereknek jobb volt a helyzet kihasználásuk mint a SIF Icardimnak és SIF Firminomnak. Szürreális egy meccs volt.
-
dudu5130
őstag
Birthday Asamoah van olyan jó backbone lappal mint IF Allan. Sőt, távoli lövései jobbak is bőven.
-
dudu5130
őstag
Most vagyok túl egy olyan meccsen, hogy alt f4et kellett nyomnom. Ilyen még nem volt velem. Minden szerelési kísérletem elé pattant vissza az egész pálya területén. Nem tudtam elvenni a labdát mert minden szerelésemből, becsúszásomból ő ment el és rúgott gólt. Pedig már csak 1 győzelem kell a silver 2-höz.
-
dudu5130
őstag
Szerintetek birthday Asamoah milyen lehet cdm-ben??
-
dudu5130
őstag
A st patrick lapokat csak az objectives-ből lehet kapni?
-
dudu5130
őstag
Mondom játszok pár meccset az este. Néha behülyül a netem és van egy nagy lagg ami után ki is dob a játék. Pedig egy sima győzelmet buktam ezért.
-
dudu5130
őstag
Szerintetek Deco sbc-t érdemes megcsinálni? Próbálta már valaki?
-
dudu5130
őstag
Szerintetek most érdemes vadászni auriert és megy fel a napokban? Most van még kinn 120 alatt
-
dudu5130
őstag
Megapackban Gulácsi a legjobb..
-
dudu5130
őstag
Valakinek van tippje, hogy 70k-t mibe fektessek be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest