- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokko
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy a piacon lévő játékosok nagy része 7-es contract-tal rendelkezik? (elég új vagyok UT témában )
+1 fifa15-ös kérdés: olyan van a meccseken, hogy 60 percig esik az eső, aztán egyszer csak eláll és kisüt a nap? Vagy olyan, hogy jó időben kezdünk és később kezd el esni?
-
Jokko
tag
válasz _adaml21_ #12328 üzenetére
Az tud még különösen fair lenni, ha összehozok egy 11est, az ellenfél lecseréli a rúgó játékosát és háromszor végignézeti velem ahogy belövi Ilyen esetekben mostanában nyomok egy ALT+ENTER-t, aztán olvasgatok valami cikket. Kb. 1 percem van, és így kevésbé vagyok ideges a folytatásban
-
Jokko
tag
Pirlo-val játszott valaki? A 43-as pace tűnik egy kicsit kevésnek, jöhet bármilyen tapasztalat.
-
Jokko
tag
Nekem hendi ellen pakknyitás is szokott segíteni. Lehet csak placebo, de egy bronz pakk nyitása után mintha másképp mozognának a játékosok
-
Jokko
tag
válasz tigomigocika #24549 üzenetére
ajándék volt, mindenki kapott
-
Jokko
tag
válasz Vampire Bat #25143 üzenetére
Én is kaptam, szerintem minden PC-s kapott. Futhead-en ezt írják kommentben:
For anyone wondering, this card was given because Sturridge has scored the most goals on UT in Fifa 15 by the users -
Jokko
tag
Di Maria helyére van jó alternatívátok? Meguntam őt, kipróbálnék mást azon a poszton. Max keret 42k.
A jelenlegi csapat:
[link][ Szerkesztve ]
-
Jokko
tag
válasz LendvaiFeri1 #27244 üzenetére
Köszi, Bastian-t kipróbálom, sima seasons-ben már játszottam vele, ott egész jó volt
Este megnézem kapható-e PC-n az MU-s verzió, elég sok kihalt játékos van az utóbbi időben. -
Jokko
tag
válasz Azog the Orc #27252 üzenetére
Köszi a tippeket, SIF Wilshere nincs a piacon, Erikssen sima lapja kapható, más nem, arra gondoltál?
MU Schweinsteiger szintén nincs, Wellbeck-et sem láttamÚgy tűnik nehéz ilyenkor augusztusban játékost vásárolni
-
Jokko
tag
válasz bucketb0b #27260 üzenetére
Inkább támadásban, Rooney + Toure középen plussz a hátsó 4es egész jól teszik a dolgukat ami a védekezést illeti.
Schürrlét már próbáltam, a bundesligás csapatomban játszik is bal szélen, de kell a változatosság úgyhogy itt marad SilvaMost veszek egy sima 84es Eriksen-t, de még jöhetnek a tippek!
-
Jokko
tag
Sima seasons-ben a válogatottak bő keretén lehet valahogy változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest