- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Mit tudok tenni az ellen, hogy a (világklasszis) gép ne nyerjen tízből nyolc fejpárbajt ellenem? Brutális fölényben van hozzám képest, már vagy négy szezonon vagyok túl, több csapatot irányítottam már, az összes topliga csapatával megküzdöttem, egy dolog változatlan. Mindegy, hogy ki az ellenfél, támadó vagy védekező a szituáció, el fogja fejelni a labdát. Beadást meg sosem ront (?!), teljesen steril az egész, mindegy hogy egyébként milyen statisztikával rendelkeznek a játékosai. A (nyilvánvalóan rossz) módszerem az, hogy amikor a levegőben van a labda, nyomom a sprint gombot, húzom az analóg kart a labda felé, és nyomogatom a lövés gombot. Senki nem szenved ezzel ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest