Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Nekem ezelött datanetnél volt adsl-em és azok után jogos a felháborodásom a fibernet miatt. Datanet képes volt arra, hogy 1éven keresztűl ne menjen el a net (legalábbis úgy ne, hogy észrevegyem azt
) és soha semmi panaszom nem volt rá. A fibernet is tetszett eleinte. Majdnem 2x sávszét adtak, de ezt 2 hónap otán visszavették és nem sokkal euzán kezdődtek a gondok. Állandó kiesések (néha 5 percenként) stb. aztán valahogy megoldották, de azóta sem perfekt a volnal... ráadásúl azt a mocskos 1mbitet sem képesek szolgáltatni hanem csak 850-940 között (tudom nem nagy különbség, de letöltésnél 20kbyteot is jelenthet). Sztem most irok nekik egy emailt és megtudakolok 1-2 dolgot x) (mikor szándékoznak emelni + ha már írók akkor az elmaradt 100kbitot (isdn vonal sebessége kb.) is behajtom rajtuk
)
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és soha semmi panaszom nem volt rá. A fibernet is tetszett eleinte. Majdnem 2x sávszét adtak, de ezt 2 hónap otán visszavették és nem sokkal euzán kezdődtek a gondok. Állandó kiesések (néha 5 percenként) stb. aztán valahogy megoldották, de azóta sem perfekt a volnal... ráadásúl azt a mocskos 1mbitet sem képesek szolgáltatni hanem csak 850-940 között (tudom nem nagy különbség, de letöltésnél 20kbyteot is jelenthet). Sztem most irok nekik egy emailt és megtudakolok 1-2 dolgot x) (mikor szándékoznak emelni + ha már írók akkor az elmaradt 100kbitot (isdn vonal sebessége kb.) is behajtom rajtuk
)