Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Kristof93 #45 üzenetére
"a másik lefuttatja a benchmarkot majd dobhatod ki alaplappal együtt." - lehet, hogy jelen esetben ez történt, de ez nem feltétlenül történik így. Az Athlon XP-m is volt már folyékony nitrogénnel hajtva, és él és virul, de az alaplap is
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
ugyanezt néztem én is, hogy a 12 magos 12+48MB Cache-es procinak 200MHZ-el magasabb turboval ugyananyi a TDPje mint a 96 magosnak 96MB+384MB cache-el??
Gondolom ez valami engedélyezett maximális TDP lehetInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Először úgy olvastam, hogy : Felgyújította a teljes Ryzen Threadripper sorozatot az AMD
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest