Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikoly
tag
Telepitenek en szivesen XP-t, csak nem indul a lelkem!
Akkor leirom a problemamat ujra:
Tegnapelott gondoltam felteszek az XP melle egy Linuxot (Nevszerint SUSE Linux 9.1), ediig nem is volt semmi gond!
Telepites utan a Linux boot manager-e megkerdezte, h Linux v. Windows en kivalasztottam a Linuxot, nem is volt semmi gond, majd gondoltam bejelentkezek a Windows-ra!
Na ez mar nem volt olyan zokkenmentes, mivel a topik elso hsz-ban szereplo ismeretlen particio hibauzenet fogadott, ha el akartam inditani a Windowst!
Gondoltam minden gondom megoldodik, ha csinalok egy XP reinstallt!
Nem igy lett!
Az XP-t nem is tudtam teljesen feltelepiteni, csak a CD-rol bootolni, particionani, formazni, fajlokat atmasolni, majd atalitom, h HDD-rol bootoljon es allandoan az a hibauzenet fogad, h Hiba az operacios rendszer betoltodesekor!
Tovabbi probalkozasok: XP CD - Konsol: fixmbr, fixboot, nem jutottam veluk semmire!
(Ezekhez nem kell vmi parameter? Pl: a fixmbr device_name)
fdisk /mbr - Ezzel sem jutottam sokra! De a sima fdisk.exe-vel sem, mikor particiokat lehet letrehozni! (Lehet, hogy regi verzio?)
Istenigazabol itt tartok most...
Van egy 80GB-os egybefuggo NTFS-re formazott particiom, meg rajta egy fel XP install... (+ egy Linux LiveCD a CD meghajtoban.)
Es nem tudok Windows inditani HDD-rol, ellenben Linuxot tudok (telepiteni es inditani is!)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest