- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
válasz
alapz@j
üzenetére
A Google Drive a legbiztonságosabb mert nagy cég. Nem töröl semmi filmet le, legalábbis mondták hogy nem osztóm meg senkivel akkor nem törlik le. És a Google Driveon online is meg lehet nézni a filmeket.
Mondták nekem ne nagyon bízzak meg olyan szolgáltatásba amelyik ad ingyen 100-200GB lehet pár honnap vagy év és le húzzák a rolót. Meg mondták a Megat is hogy abba bízni amit egy német bűnöző hozott létre. Akinek a korábbi Megaupload szolgáltatását lekapcsolták a hatóságok. Akitől sok millió értékű autókat foglaltak le, amit fekete pénzből vett. Abban nem bízik az illető, aki mondta nekem.
Lehet hamarosan megint lekapcsolják a Megát, és az a sok feltöltésem mind el veszne, az időmet akkor a semmiért el pazarolnám.Szerinted is igaza van az illetőnek aki mondta nekem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest