Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Szerintem Google Photos. Általuk megszabott méretig korlátlanul lehet feltölteni (ők átméretezik), bár ez nem 100-as, mert sokkal kisebb lesz a kép mint amit ígérnek. Viszont 15GB-ig (havi $2-ért 100GB is, ami nagyon jó ár) olyan méretben lehet feltölteni amilyenben akarod. Albumba rendezhetőek, utána pedig úgy osztod meg hogy link birtokában bárki megnézhesse, és kész is. Nagyon szép, letisztult, sallangmentes album lesz a végén.
-
devil-k
nagyúr
"épp honlapot készítek az autókereskedésünk számára, viszont oda korlátozott számban lehet képet feltenni, ezért gondoltam rá, hogy inkább 1 linket raknék oda, ahonnan átirányíthatom az illetőt egy dropbox-hoz hasonló rendszerbe"
Szerintem, ez így nagyon amatőr kivitelezés. Inkább a honlap tárhelyét kellene bővíteni. SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Elfelejtettem a film címét
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest