Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Miért törölnék?
Nem hiszem, hogy valaki ezzel nagyon foglalkozna. T-Mobile-t miért érdekelje, aki meg megveszi a bemutató készüléket, hát nem hinném, hogy ír a Samsungnak, vagy a Dropboxnak, illetve ha ír akkor kétlem, hogy foglalkoznának ilyennel, mert gyakorlatilag normális folyamat történt.
"Bocsi, valaki felhasználta előlem ezt és ezt, töröljétek légyszi!" Ha használtan veszek készüléket, akkor az előző tulaj regisztrációját is töröltetem, nekem meg új lesz, mert írtam egy e-mailt?
Elég belépni amúgy aztán kapsz egy e-mailt, valamint a Dropbox listában írja, h Samsung promóban részt vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest