Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Tényleg nem teljesen értem, mert bármikor kijelölhetem az adott fájlt/mappát, hogy offline is elérhető legyen: [link]
11. Hogyan engedélyezhetem az Offline hozzáférést a kívánt fájlokhoz?
Hálózati kapcsolat nélkül is elérheti és megtekintheti fájljait. Egyszerűen csak elérhetővé kell tennie őket offline módon:
- Keressen meg egy fájlt/mappát, és nyissa meg a További opciók menüt
- Válassza az Offline elérhetővé tétel lehetőséget.
Az összes offline hozzáféréssel rendelkező fájlhoz hozzáférhet a bal oldali menü Offline fájlok szakaszában.
Ha le szeretné állítani az offline hozzáférést, jelölje ki az adott fájlt/mappát, és válassza az Offline hozzáférés eltávolítása lehetőséget.
Alapértelmezés szerint a fájlokat csak akkor teheti offline elérhetővé, ha Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Ha a mobiladatokat szeretné használni, tegye a következőket:
- Nyissa meg a Beállításokat a bal oldali menübenGörgessen le az Offline fájlok szakaszra
- Kapcsolja be a Mobil adatok használata opciót.Szóval úgy tűnik nyitott kaput döngettek. Persze a működése lehet nem olyan szofisztikált mint a FolderSync (Eddig nem is hallottam róla, nem nagyon használok/keresek Android-os programokat).
A Solid Explorer pedig működhet a webdav protokollal, ha előfizetsz a "prémium" szolgáltatásra. [link]
Az európai szerver címe: https://ewbdav.pcloud.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Napelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux kezdőknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest