Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Apróságok, amik kényelmesek ha már megszoktad. Pl: a múlt héten külföldön voltam, egy óra időeltolódással. A Miui (de a többi egyedi felület is) kiteszi az AOD-ra mindkét időzónát. Így bármikor ránézel, látod az otthoni és a helyi időt. A stock droid (pl Xperia, vagy Pixel) ezt nem tudja. Vagy pl az AOD időzítése: Miuin be van állítva, hogy este 11 és reggel hét óra között ne legyen bekapcsolva, stock-on ilyen sincsen. Automatizmusok: Miuin (xiaomi.eu) és tudtommal Samsung Bixby-vel is lehet automatizáltan repülőmódot vagy hangot kapcsolni. Nekem minden este fél kilenckor a telefon elnémul. Elalvás előtt beteszem repülő módba, a telefon pedig minden reggel 7 órakor visszakapcsolja magát. Ezt a kettőt pl. meg tudtam oldani Macrodroid-dal. De ilyen a hívásrögzítés, az értesítési sávon látható letöltési sebesség, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged