Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
RSt
újonc
Segítségeteket szeretném kérni!
Biztos tudjátok, hogy az első számítógépeknek fekvő házuk volt, majd jött ha jól tudom egy balkezes úriember aki oldalára fordította az addig fekvő gépeket, és mivel balkezes volt, ezért úgy fordította oldalra, hogy neki könnyebb legyen szerelni... sajnos hogy balkezes volt, mert így az összes kártya (az óta is), -miután ebből szabvány lett (sajnos), - fejjel lefelé van az álló gépekbe ami thermodinamikailag egy máig megoldatlan probléma, mert pl. a videokártyát hűtheted alúlról dupla hűtéssel, ha a hő fölfelé száll és így felül a chipp mindig forró..
- szóval ennyit a mai balkezes álló házakról, legalábbis régen ezt olvastam valahol...
Kérdés és amiért most írok:
Ki volt az az ember? Ki tud róla? Mi a neve? Ki ismeri ezt a storyt részletesen, vagy bármilyen nyelven hol van erről infó? -
RedAnt
aktív tag
Lehet valami baja egy fekvo haznak attol hogy az oldalara allitva hasznaljuk?
Gondolom a mozgo alkatreszeknel lehet ez cinkes. CD-romot latni allohazakban is fuggolegesen beepitve, szoval gondolom annak nem art, de mi van pl a hdd-vel? Annak se baj ha az ellere van allitva? -
Printszkrín
senior tag
válasz
Motion_Blur #20 üzenetére
Motion_Blur!
Nem belezted még ki a HP házat? Még mindíg vevő vagyok rá!
A lapodat biztos bármelyik ATX házba át tudod rakni. -
supercow
őstag
hűű de eltűnt mindenki
-
supercow
őstag
Micsoda véletlen, nekem van egy eladó Antec Overture házam
Full ATX, 380W TruePower S táppal, mindennel együtt 25k.
Bővebben: link -
Rez_Grof
őstag
Ezért terjedtek el az álló házak. Bővebben: link
-
friday13
csendes tag
válasz
ShadowLord #12 üzenetére
Hát azt nem tudom mennyire ''legjobb minőségűek'', de a Cooler Master-nek és az Antec-nek vannak modern, kishazánkban is fellelhető fekvő házaik:
Bővebben: link
Bővebben: link -
dabadab
titán
válasz
ShadowLord #26 üzenetére
Pont ilyenem van
A tapja hoerzekelos, Zalman ventivel egesz halk, elol-hatul 6 centis ventiknek van hely (elore egy nyolcasat hekkeltem be), egy fuggoleges meg egy (vagy ket?) vizszintes 3,5-es hely (amik rezonalnak, mint allat).
Osszesen ket db 5,25-os hely, amit a DVD meg az elolapi panelem pont elfoglalt, a Zalman 2HC2-ot a gep elejebe kellett belogatni
Miutan lefujtam egyenfeketere, hogy a mindenfele gombok ne ussenek el, egesz pofas lett. -
Vangelis
félisten
válasz
Printszkrín #29 üzenetére
Nem rossz kis integrált cuccnak jó is lenne
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Printszkrín #28 üzenetére
Mármint Így akartam:Bővebben: link
-
Printszkrín
senior tag
Pedig néha nagyon hasznos. Például két nagytorony tetején
milyen jól elfér keresztben.
Nekem ez tetszik:Bővebben: link -
[Szerkesztve] -
Ehez mit szoltok:Azona cs-9950 DA???
-
varok me4g tipusokat linkeket
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Ha kibelezted vevő vagyok rá.
elérhetőségem az adataimnál. -
válasz
Motion_Blur #19 üzenetére
en úgy tudom igen forditva nem mükszik a dolog
-
Motion_Blur
félisten
válasz
UP!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #19 üzenetére
Ilyen:
-
Motion_Blur
félisten
Fekvő házam van, HP!
Egy rakás sz*r, mert nem lehet bővíteni, csak a CD-RW-nek és a DVD-nek van helyel, rackről nem is álmodom...
Mincro ATX-es alaplapot át lehet tenni aATX-es házba??? -
egyébb tipusok???
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
ShadowLord #14 üzenetére
Pl: Bővebben: link egyik külföldi partner
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
ShadowLord #14 üzenetére
Szvsz keresd tts-t itt a fórumon vagy Bővebben: link-en
Vannak külföldi partnerek is az oldalon, szóval hajrá -
válasz
Zordkaszás #13 üzenetére
hol lehet kapni ilyet es mennyi az aruk?ÁOlcsobb kategoria milyet es honnan!?
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
ShadowLord #12 üzenetére
Link a #11-ben?
-
Melyik a legjobb minőségű és szellőzésű még elérhető árú fekvőház?Képeket linkeket kérnék!!!
-
LukE
veterán
vannak szép fekvő házak. csak valszeg drágább, mint a gépemben lévő HW
http://www.ahanix.com/ -
PrinczA
őstag
En elkezdtem egy lapos AT-s hazat atalakitani ATX-esse, de nem talaltam hozza 1 szep elolapot, + a festese dragabb lett volna mint egy uj allo ATX-es, ugyhogy felbehagytam es vettem egy ujat
, pedig szep lett volna ha osszehozom. (ha talalok, vmi csoportos kepkonvertert akkor fel is teszem vhova a kepeket)
-
andorpapa
őstag
A mini-PC-kben úgy oldották meg a hűtést, hogy a CPU-t például pont a házhoz illeszkedő heatpipe-os cooler tartja hűvösen, és minden a legapróbb részletig meg van tervezve, az adott ház+alaplap+egyéb kombinációra. Ha egy másik lapot raknál bele, amin máshol van a CPU foglalat, máris új hűtőt kellene bele tervezni stb.
-
andorpapa
őstag
Igen, a szellőzés megoldható, egy kis barkács, és kész is van a tökéletes hűtés - na de kinek van kedve barkácsolni, mikor megveheti a minőségi Chieftec álló házat, amibe csak a ventiket kell bepöccinteni, és máris kész. Szóval az a gáz, hogy kevés fekvő háztól eltekintve kijelenthető, hogy nem megoldott a megfelelő szellőzés. Szóval moddolva nagyon király egy fekvő case, de moddolás nélkül nem olyan király.
Ami viszont jó: a videoplayer-utánzat házimozi dobozok. Van értelmük, de azok meg nem erőműveket rejtenek, a szellőzés ott is kérdés. Én ettől függetlenül szeretem a fekvő házakat, ha tudnék moddolni (vagy Atus moddolna nekem), akkor biztosan egy fekvő házam lenne, brutális hűtéssel. -
zsoltee10
addikt
A szellőzésük rosszabb, nincs hova rakni, mert azért egy 20kg-os monitort nem raknék rá, ráadásul, akkor felfelé kellene bámulnom. Ráadásul próbálj meg belerakni egy fekvő házba: dvdrom, cdíró, 1-2 rack, ventiszabályzó panel, stb.
arról nem is beszélve, hogy szvsz csúnya, de leginkább praktikusság terén nav elmaradva nagyon. Régen nem kellett jól szellőznie egy háznak, és max egy cdromnak kellett hely, meg nagylemez meghajtónak. -
Gismo
addikt
Azért mert rondák, szarok , kicsik stb és ''mert az emberkék száműzték a gépüket a földre'' vagy a számítógépasztalnak a cuccába.
-
klepto
addikt
Bár tudom, hogy nekem illenék kifejtemen a topic címét, de ezt mégis rátok bízom. Annyi álló házról szóló opic van, viszon a fekvő házak ma már szinte a kihalás szélére kerültek. Nem fejlődnek, nem szépülnek, és egyre kevésbé, egyre többér léteznek. Mi ennek az oka? Miért kezdenek végleg eltűnni a honi piacról, lakások asztaláról? Olyan rossz szellőzésűek? Annyira rondák? Vagy egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest