- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Az a baj hogy már ki tudsz tenni a háttérbe bármilyen értéket a gépből így felesleges lassan bármilyen fizikai eszköz.... Nekem is volt anno a kártyán is kis oled hőfok mutató sőt a hűtésemen is kis oled kijelző de sosem nézegettem őket. Van vagyis volt de minek kategória kb
-
nexplo
őstag
válasz
Sanchez638 #7 üzenetére
Szerintem tisztes közép kategória és az ár-teljesítmény mutatójuk nem rossz.
-
Kansas
addikt
Esetleg ha átlátszó oldallapú háza van(középkategóriától felfele a házak elég jelentős része olyan), és nem az asztal alatt a porban hempergeti...
De nyilván az ember nem a hőmérséklet-kijelzőért veszi pont azt a procihűtőt, az csak egy hasznos kis semmiség rajta, de kár lenne az RGB-hez kötni. -
Sz.L.
aktív tag
válasz
Sanchez638 #7 üzenetére
Sok esetben a vállalható ársávban voltak/vannak. A középkategóriában szerintem nem rossz.
-
Sanchez638
addikt
Zalman ról mindig az van bennem, hogy voltak jó ötleteik, de mindig drágábbak voltak a tudásuknál.
-
Sz.L.
aktív tag
Valamint, az előjelzések alapján, lesz rajta hőmérséklet kijelzés.
szerk: Bár lehet, hogy a "Black" változatot butítják.
-
Dr. Akula
félisten
Azt nem mondom hogy forradalmi dizájn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest