Aktív témák
-
attka
aktív tag
Szia!
Képzeld coolink-ben találtam csak ez procihűtő!
Coolink
COOLH1T H1Twin, AMD Athlon XP 2700+-ig és minden Intel Celeron processzorhoz, 60x60x10mm, 4700 rpm, 36,8dBa, 23,2cfm levegő 2
Coolink
COOLH1TB H1TwinBreeze, AMD Athlon XP 2700+-ig és minden Intel Celeron processzorhoz, 60x60x15mm, 3200 rpm, 25,2dBa, 17,1cfm levegő
Jó ez nekünk???
Csumi:Attka -
attka
aktív tag
OFF
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a Feel V-ben gyárilag alúl a bekapcsoló gomb mögött milyen ventilátor van? Méret?márka? AZért kérdem mert nagyon hangos és szeretném helyettesíteni egy másikkal de nem tudom ki gyárt ilyen pici ventit halkban?
Köszi előre is!
ON -
I. Richard
senior tag
-
b.bone
senior tag
dekopírhoz az előbb vettem fémhez fűrészlapot.
előkotortam a motoros lombfűrészem is. szval a műanyag és a fém vágása már nem gond. csak ha megvan a két lyuk. mi a francot tegyek oda hogy ki is nézzen valahogy?
ilyen izére gondoltam mit asztalokhoz lehet veni. biztos láttatok már olyan cuccot. vágnak egy kört az asztallapra és abba teszik bele az a műanyag keretet. az egész azt a célt szolgálja hogy a kábeleket átlehessen vezetni rajta. vagy reflex cső? vagy ki mit javasol?
Aktív témák
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest