Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
csendes #5557 üzenetére
Chrome volt, nem chromium. Kesobb kiderul a video lejatszas sem ment. Ezt lefuttattam es minden megoldodott:
sudo dnf install gstreamer-plugins-bad gstreamer-plugins-bad-free-extras gstreamer-plugins-bad-nonfree gstreamer-plugins-ugly gstreamer-ffmpeg gstreamer1-libav gstreamer1-plugins-bad-free-extras gstreamer1-plugins-bad-freeworld gstreamer1-plugins-base-tools gstreamer1-plugins-good-extras gstreamer1-plugins-ugly gstreamer1-plugins-bad-free gstreamer1-plugins-good gstreamer1-plugins-base gstreamer1
-
soldi3r
veterán
Ujabb problemaba utkoztem, sem a ff, sem a chrome nem jatszik le youtube videokat. Flashplayer elvileg telepitve.
Ha letiltom a plugint a chromeban, akkor sem mukodik. -
soldi3r
veterán
'estet!
Probaltam feltenni a skypot egy friss rendszerre ez alapjan. De a skype parancs kiadasara ezt az uzenetet kapom. Mit tudok ezzel kezdeni?[root@UNKNOWN ~]# skype
/usr/bin/skype: /opt/skype/skype: /lib/ld-linux.so.2: bad ELF interpreter: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest