Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ez csak a felhasználó létrehozásának elhagyására magyarázat. Viszont nem rémlik hogy a GNOME-os "első képernyő" lehetőséget adott volna a gép elnevezésére. Ami még csak hagyján, de ez nem magyarázat arra, hogy KDE alatt miért van engedélyezve a root, és a felhasználó miért nem lesz tagja a wheel csoportnak. Azért ez elég nagy difi. Attól függően milyen ablakkezelőt választasz más gyökerei lesznek? Nonszensz.
Szerintem ez a 28 túl hamar jelent meg, vagy túl keveset tesztelték, vagy nem értem a koncepciót. A fentin kívül, mindjárt az elején, a nyelv választó ablaknál rányomok a "következő" gombra, és több mint 40 másodpercen át látszólag nem történik semmi!
KDE alatt fedora_gépneve lesz az LVM neve, GNOME alatt meg fedora_localhost-live, mivel kivették a hostname állítási lehetőséget. Oké, csak optikai tuning, de akkor is.
Se KDE, se GNOME alatt nem tudok videókat lejátszani a böngészőben (pl. Apple.com), pedig feltettem az rpmfusion-ból a libav-t. 27-nél ez elég volt, hogy a videók beröffenjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged