Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz BoB #6317 üzenetére

Ez csak a felhasználó létrehozásának elhagyására magyarázat. Viszont nem rémlik hogy a GNOME-os "első képernyő" lehetőséget adott volna a gép elnevezésére. Ami még csak hagyján, de ez nem magyarázat arra, hogy KDE alatt miért van engedélyezve a root, és a felhasználó miért nem lesz tagja a wheel csoportnak. Azért ez elég nagy difi. Attól függően milyen ablakkezelőt választasz más gyökerei lesznek? Nonszensz.

Szerintem ez a 28 túl hamar jelent meg, vagy túl keveset tesztelték, vagy nem értem a koncepciót. A fentin kívül, mindjárt az elején, a nyelv választó ablaknál rányomok a "következő" gombra, és több mint 40 másodpercen át látszólag nem történik semmi!

KDE alatt fedora_gépneve lesz az LVM neve, GNOME alatt meg fedora_localhost-live, mivel kivették a hostname állítási lehetőséget. Oké, csak optikai tuning, de akkor is.

Se KDE, se GNOME alatt nem tudok videókat lejátszani a böngészőben (pl. Apple.com), pedig feltettem az rpmfusion-ból a libav-t. 27-nél ez elég volt, hogy a videók beröffenjenek.

Új hozzászólás Aktív témák