Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
A zavarodat valószínűleg az okozza, hogy szimplán rámutattam egy problémára, de nem kértem segítséget.

A problémát leírtam: a selinux nem engedi a dnsmasq-nak, hogy beolvassa a konfigját a /etc/NetworkManager/dnsmasq.d/ könyvtárból.
Közben azt agyaltam ki, hogy valószínűleg azért, mert minden egyes konfig fájlt külön kell engedélyezni neki, nehogy valaki odacsempésszen valami csúnya dolgot, ha mondjuk a teljes könyvtárra engedélyeznénk az olvasást. Csak most nincs időm kitalálni, hogy hogy lehet szabályt felvenni, mondjuk a selinux ad rá megoldást, de mivel nem használtam még sosem, nem tudok egyelőre mit kezdeni vele. Majd ha lesz rá időm, utánanézek. Ha elakadok, akkor meg majd kérdezek.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest