Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Azért írtam, így mert így időtálló. Ha kijavítják a hibákat, vagy másnál elinudul az fmw, elég hülyén nézne ki hogy én meg arra panaszkodom, hogy sehogy nem megy.
Nem véletlen vannak linkelve a Labs programjai. Úgy vélem, hogy aki kíváncsi rá, az rákattint, és a Labs oldalán már az ISO-t ajánlja fel letöltésre.-------
Új fejlemény a Szoftverekkel kapcsolatban. Megint jelezte, hogy frissítések vannak. Elképzelhető, hogy bár ellenőrzi, de nem jelezi azonnal a frissítéseket, és csak bizonyos számú/prioritású(?) csomag után jelez? Esetleg csak bizonyos idő eltelte után jelez? pl. hetente egyszer ad jelzést. Bár nem értem ez miért jó. A súgót nem találtam, se a menüben, sem F1-re nem jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest