- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ööö.... Olvasgatom mijaza selinux. Azóta visszatettem a 64bites W7-et. Számolni akarok, nem linux guruvá fejlődni. Kíváncsiság képpen feltettem volna Virtualboxra, de furi dolog történik. Bejön a Fedórás boot menü, pár mp-ig olvassa a CD-t, oszt nem történik (látszólag) semmi más. Végül lecsippentettem egy kis darabkát, és arra húztam fel egy alap 20-ast. és ....
Maga egy zseni!
Kikapcsoltam, újraindítottam, és már szipkázta is a számolni való csomagot.
- Értem én (na jó inkább sejtem) hogy jó dolog az selinux, de miét nem sikitozik?
- Mit és hogyan állítsak be, hogy visszakapcsolva is pöpecül működjön?Viszont még mindég nem kerek a történet. Ahogy ubuntu alatt is, amint nekikezdene, egyből jön az üzenet: Futtatásra vár(Ütemező vár: Detection of VM Hypervisor failed)
Mivel az rpmfusion csak a legfrissebbet ajánlotta fel, ezért felvettem a virtualbox repo-t, ami felajánlott egy 4.2-est is. Feltettem a leírás szerint, és ezzel már a számolásra is hajlandó volt.Minden ekkora szo..ás linux alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest