Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Közben leültem egy fedórás géphez és megnéztem: Bionc és virtualbox is van csomagban. Mindkettő a legfrissebb verzió. Alap fedora tároló és rpmfusion kell csak hozzá. Valamint van virtualbox akmod csomag is! Ez arra jó, hogy a kernel modult nem kell majd frissítened, ezt az akmod megcsinálja helyetted!
Ebben az esetben használd ezeket a csomagokat. A disztribútornak a feladata az, hogy a csomagok között a kompatibilitást megteremtse. A te esetedben pont erről van szó, hogy egyik nem találja a másikat ha kézzel rakod fel.
-
Vladi
nagyúr
Nem tudom mi ez. Az rpmfusion megbízható tároló, nem kell tartanod. A részleteket nézd már meg, mert ez a honosítás hagyományosan vacak.

Szerintem előbb pár dolgok meg kellene tanulnod, vagy kis rutint kialakítanod. Amit eddig csináltál, az kb 90%-ban az önmagad szívatása.
Az elején azt hittem, hogy a tárolókat már átzongoráztad. De ezzel kellett volna kezdeni. Lehet valakivel összekevertelek az avatár miatt.
mod: BAsszus!
kovaax-al kevertelek össze, ugyan az az avatárotok. Ő meg régi motoros már itt.
No mindegy, Vladi vizuális típus, olvasni nem nagyon tud. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kovaax-al kevertelek össze, ugyan az az avatárotok. Ő meg régi motoros már itt.
No mindegy, Vladi vizuális típus, olvasni nem nagyon tud.