Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Közben leültem egy fedórás géphez és megnéztem: Bionc és virtualbox is van csomagban. Mindkettő a legfrissebb verzió. Alap fedora tároló és rpmfusion kell csak hozzá. Valamint van virtualbox akmod csomag is! Ez arra jó, hogy a kernel modult nem kell majd frissítened, ezt az akmod megcsinálja helyetted!
Ebben az esetben használd ezeket a csomagokat. A disztribútornak a feladata az, hogy a csomagok között a kompatibilitást megteremtse. A te esetedben pont erről van szó, hogy egyik nem találja a másikat ha kézzel rakod fel.
-
Vladi
nagyúr
Nem tudom mi ez. Az rpmfusion megbízható tároló, nem kell tartanod. A részleteket nézd már meg, mert ez a honosítás hagyományosan vacak.

Szerintem előbb pár dolgok meg kellene tanulnod, vagy kis rutint kialakítanod. Amit eddig csináltál, az kb 90%-ban az önmagad szívatása.
Az elején azt hittem, hogy a tárolókat már átzongoráztad. De ezzel kellett volna kezdeni. Lehet valakivel összekevertelek az avatár miatt.
mod: BAsszus!
kovaax-al kevertelek össze, ugyan az az avatárotok. Ő meg régi motoros már itt.
No mindegy, Vladi vizuális típus, olvasni nem nagyon tud. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kovaax-al kevertelek össze, ugyan az az avatárotok. Ő meg régi motoros már itt.
No mindegy, Vladi vizuális típus, olvasni nem nagyon tud.