Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almosito
tag
hi
Én nem is olyan régen még Fedora Core 5öt használtam... nagyon meg voltam vele elégedve...
Sajnos volt kis problémám (bejelentett Mac címhez kaptam netet, s új alaplap miatt más lett a címem, míg win-ben elég volt átírni s ment a net, linux-on elég sokat szenvedtem vele, de nem sikerült elintéznem hogy szeresse az új ''Mac''-et, s legyen hálózat is, így kis szünetet tartok... lusta vagyok a szolgáltatónak új címet bejelenteni, úgy is költözök a héten
)
A neten található információk alapján FC5-ben mindent be tudtam állítani, el tudtam intézni, ami nekem a rendszer mindennapi használatához...
Jövőhéten ha lesz időm akkor szépen beállítgatom a vadiúj FC6omat, csak a ZHkon legyek túl
Remélem azon is minden olyan simán fog menni, mint FC5ön...
Bár semmi extrém dologra nem használtam, zene, film, net, szövegszerkesztés, kis programozás stb...
A konfigurációm minden további nélkül szerette, a 3Dt kellett nekem belőnöm csak, de az sem tartott sokáig...
Egyébként miért szeretnél váltani?
Ha valami nem sikerülne, hátha tudunk itt segíteni, bár nem egy túl aktív topik ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motoros topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)