Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Almosito

tag

válasz pawee #429 üzenetére

hi
    Én nem is olyan régen még Fedora Core 5öt használtam... nagyon meg voltam vele elégedve...
    Sajnos volt kis problémám (bejelentett Mac címhez kaptam netet, s új alaplap miatt más lett a címem, míg win-ben elég volt átírni s ment a net, linux-on elég sokat szenvedtem vele, de nem sikerült elintéznem hogy szeresse az új ''Mac''-et, s legyen hálózat is, így kis szünetet tartok... lusta vagyok a szolgáltatónak új címet bejelenteni, úgy is költözök a héten:D)
    A neten található információk alapján FC5-ben mindent be tudtam állítani, el tudtam intézni, ami nekem a rendszer mindennapi használatához...
    Jövőhéten ha lesz időm akkor szépen beállítgatom a vadiúj FC6omat, csak a ZHkon legyek túl :D
    Remélem azon is minden olyan simán fog menni, mint FC5ön...
    Bár semmi extrém dologra nem használtam, zene, film, net, szövegszerkesztés, kis programozás stb...
    A konfigurációm minden további nélkül szerette, a 3Dt kellett nekem belőnöm csak, de az sem tartott sokáig...
    Egyébként miért szeretnél váltani?
    Ha valami nem sikerülne, hátha tudunk itt segíteni, bár nem egy túl aktív topik ez...

Új hozzászólás Aktív témák