Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Az extension.gnome.org-on van bővítmény lista, használd azt, ami neked kell, eléggé felhasználó függő. Én kifejezetten szeretem magam átnevelni a rendszer használatához, és csak olyan bővítményt felrakni, ami nagyon kell, így frissítéseknél kevésbé érnek meglepetések. Témázni viszont imádok, szóval nekem a theme switcher extension alap volt, meg az accesibility icon eltüntető, mert arra nincs szükségem.
Az induláskori szolgáltatások belövése: system-config.-services (ha még van), parancssorból meg sysctl-lel lehet. Ha a gnome-mal együtt induló programokat akarod heggeszteni, akkor a gconf-editorral tudod, de nem tudom pontosan melyik kulcsot kell reszelni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest