Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
De valamiért nem azt rakták bele defaultnak, úgyhogy nem azt használom. De megnézem mindjárt az xfce spinen.
Nem, már csak azért sem, mert tisztában vagyok vele például, hogy minden csomag sokkal frissebb a Fedorában, mint a stabil Debiánban, amit használok. De amúgy meg raktam már fel próbaképpen a Debiant is deszktopnak next-next-finish módszerrel, és egy egész pofás gnomeos felületet kaptam (most persze tekintsünk el a sokak szerint gagyisztikus témától). Mondjuk nem volt fent tovább egy napnál, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest