Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz rokefeller #2497 üzenetére

igen, azt a bejegyzést én is néztem, csak ne mvolt még időm rendesen végigolvasni, eddig csak átfutottam. igazából próbáltam már fedorát feltenni, azt hiszem a 14-est, csak akkor még nagyon nem volt stabil az én hardveremen. most már jobb, azóta a kernel kezeli rendesen az újabb intel vga-kat.
    nekem az volt a bajom, hogy sajnos annyira nem vagyok azért otthon linuxban, hogy bármi megoldjak önállóan is konzolban, vagy valahogy. még leírások alapján megy a dolog, de ebből sincs mindig használható. fedora alatt meg minden kicsit más, pont annyira, hogy ne találjam meg :)

az rpm csomagkezeléssel nem is az a bajom, hogy rpm, vagy sem, hanem az utóbbi 2-3 év alatt annyira kinőtte magát a deb rendszer, hogy már mindent szinte abban hoznak először, nem is beszélve a rengeteg ppa-ról, ahonnan lassan két kattintással be lehet szerezni a legújabb programokat. ez inkább az a része, amiért "ölni tudnék" :)

a shell amúgy nekem nagyon tetszik. sokkal szebb és előremutatóbb, mint a unity. de van egy-két dolog, ami nagyon bosszant benne, mint például az, hogy amikor érkezik egy értesítés, akkor az kb 3 másodpercig ott van alul a buborék, aztán semmi nem jelzi a képernyőn, hoyg valami történt. ha egy ablak urgent státuszt kap, akkor semmi nem jelzi. amíg elő nem hozod az értesítés panelt alulról, addig nem is lehet észrevenni.
    meg kicsit az active corner is zavar, mert ha véletlen odatolom az egeret, akkor rögtön hozza is be az activities-t :B az alt+tab tényleg jobb lett. meg az animációk, a panel, stb. bár nekem hiányzik a shutdown. inákbb az kéne, mint a suspend :)

• Vladi

nagyúr

válasz rokefeller #2497 üzenetére

Még 2 ilyen post, és kedvet kapok a shellhez. :D

Véleményem szerint yum sokkal okosabb, de engem mindig elfogultsággal vádolnak. :P

Új hozzászólás Aktív témák