Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy kérdésem, hátha belefutott már v.ki hasonlóba, és sikerült megoldania.
A hiba : F7 ftp telepítésnél az alapbeállítások (időzóna, root psw) után kapok egy "Cannot open/read repomd.xml file for repository: anaconda-base.xxxxxx" hibaüzenetet. A repo egyébként simán ftp-vel ua. a gépről elérhető, olvasható. Próbálkoztam két dvd-vel is, mindegyikkel ua. a hiba (az egyik valódi DVD-ként a másik iso fileként van bemappelve az ftp server alá, sőt az iso-t kibontottam a filerendszer alá is)
Háttér : a helyzet az, hogy van egy régebbi gépem, amin F5 futott. Most úgy gondoltam, hogy megérett a helyzet a frissítésre, nekiálltam F7-et telepíteni. A gondok ott kezdödtek, hogy a gép nem olvasta a DVD-t - gondoltam sebaj, bootolunk rescue CD-ről aztán majd hálózaton telepít. Anélkül hogy részletekbe bocsátkoznék a rescue CD-s megoldás nem működött, így most az F7 vmlinuz és initrd -ről bootolok. A telepítő simán elindul, a hiba csak a fentebbi leírás szerint jelentkezik, ott viszont teljesen behal.
Az neten való keresgélés nem sok eredménnyel járt, semmi értelmes megoldást nem sikerült kieszközölnöm.
Találkozott már v.ki ilyen problémával??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest