Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy kérdésem, hátha belefutott már v.ki hasonlóba, és sikerült megoldania.
A hiba : F7 ftp telepítésnél az alapbeállítások (időzóna, root psw) után kapok egy "Cannot open/read repomd.xml file for repository: anaconda-base.xxxxxx" hibaüzenetet. A repo egyébként simán ftp-vel ua. a gépről elérhető, olvasható. Próbálkoztam két dvd-vel is, mindegyikkel ua. a hiba (az egyik valódi DVD-ként a másik iso fileként van bemappelve az ftp server alá, sőt az iso-t kibontottam a filerendszer alá is)
Háttér : a helyzet az, hogy van egy régebbi gépem, amin F5 futott. Most úgy gondoltam, hogy megérett a helyzet a frissítésre, nekiálltam F7-et telepíteni. A gondok ott kezdödtek, hogy a gép nem olvasta a DVD-t - gondoltam sebaj, bootolunk rescue CD-ről aztán majd hálózaton telepít. Anélkül hogy részletekbe bocsátkoznék a rescue CD-s megoldás nem működött, így most az F7 vmlinuz és initrd -ről bootolok. A telepítő simán elindul, a hiba csak a fentebbi leírás szerint jelentkezik, ott viszont teljesen behal.
Az neten való keresgélés nem sok eredménnyel járt, semmi értelmes megoldást nem sikerült kieszközölnöm.
Találkozott már v.ki ilyen problémával??
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest