Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ezt nem hiszem el! Évek óta azzal kezdtem mindenik Linux indítását, hogy a boot paraméterek közé bevarázsoltam a "video=SVIDEO-1:d" paramétert. Nélküle mikronfagyások akasztják meg a rendszert. [link]
Már azon voltam hogy a 31-es live-ot is felparaméterezve indítom, de mondom adok neki egy esélyt. Hát majdnem könny szökött a szemembe. Pöcc-röff beindult. Semmi mikronfagyás, a kernel nem akad ki, gördülékenyen működik(Bár pont ebben a pillanatban csontra fagyott, de ezt a memória(vezérlő) hibájának tudom be).
A dolog iróniája, hogy ez a laptop az utolsókat rúgja. 2x2GB RAM-al már el sem indul, és egy 2GB-os modullal is megbukik a memóriateszteden (mind a beépítettel, mind a memtest-el vizsgálva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest