Hirdetés
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ja, az mplayer windows-on is a mindentvágó svájcibicska, viszont a GUI része zsír silány, azon gondolkodtam egy ideig hogy mozillában fogom megnyitni a lokális videókat is, mert annak emberi gtk-like gombjai vannak... meg fordítani nem volt még kedvem, csak csomagból használtam...
a kérdés az lenne, hogy ha elhagy egy függőséget a yum, azt hogy tudom megoldani, hogy elhiggye hogy fent van a gnome-python2 , és a verziószám is megfelelő... csak a vicc kedvéért nyomtam egy 'yum remove gnome-python2' aztán röhögtem hogy az eredmény a várt, nem lenne gnome-om általában, ha az a csomag nem lenne fenn, szal jó lenne ha elhinné a yum hogy ottvan... valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest