Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! 3.6 kernelekkel bajom van...
És még nem javították sajna. Bekapcsoláskor indul minden szépen, majd fagyás. De nem "mezei" fagyás, hanem a billentyűzet nem műXik (részben), meg jobb klikk, ilyesmik. Ilyenkor kijelentkezés (egérrel menüből nem tudok, alt+ctrl+backspace), bejelentkezek és minden jó. HA előtte progit indítok, akkor hibát dob pl. Yumex, h nincs jogosultság, de kódot nem is kért...
NAh, gondoltam auto login kikapcs, kóddal belépve is ez van. SELinuxot visszakapcsoltam, még mindig ez van... Nézem a szolgáltatásokat, auditd nem indul, kerestem neten, hiányzik loghoz a mappa és a log file, hát csináltam, beállítva jogosultságok, de így is ua. auditd nem is indul kézzel sem, rulesben talál hibát elvileg...
De a rulesben csak egy -D és -b 320 volt, más nem...
OMFG, miért szívat ez?
Pár kopipészt:
systemctl status auditd.service
auditd.service - Security Auditing Service
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/auditd.service; enabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Sun, 28 Oct 2012 12:42:59 +0100; 2s ago
Process: 9624 ExecStartPost=/sbin/auditctl -R /etc/audit/audit.rules (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 9623 ExecStart=/sbin/auditd -n (code=exited, status=6)
CGroup: name=systemd:/system/auditd.serviceauditd rules:
# First rule - delete all
-D
# Increase the buffers to survive stress events.
# Make this bigger for busy systems
-b 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest