Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
....na, hát ugy 5 nap küzdés után sikerült feltennem a fedora 5-t, frissítettem is rajt rögtön, eddig minden szuper jól működik! de egy valamiben kellene help, hogy aMSN-t hogyan tudok feltenni! letöltöttem egy aMSn-0.95.tar.gz nevezetű fájlt, de nemtudok installálni?! illetve nem találtam Midnight Commander-t vagy ahhoz hasonló képződményt, hol tudom elérni?!
köszi a helpet!
elég rutintalan vagyok még linux terén, de ha ebben tudnátok segíteni lehet könyebben rájövök majd más dolgokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux Mint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest