- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hell! \m/
Reggeli közben Fedoráztam egy cseppet, frissült egy rakat csomag. A listában hozta a fedora-release-rawhide csomagot is, kicsit csodálkoztam rajta, de mondok had szóljon, majd jól leszarozom, ha elront valamit.
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???Az a legszebb, amikor jó drága pénzes unixnál is ezzel szopunk, és a száport csak vonogatja a vállát (jó sok pénzért, persze)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Nvidia Quadro FX570
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???