Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Mini PC
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hmm, hát ezt átolvasgatom, elég sok dolog le van írva, eléggé részletekbe menően, kicsit el is lehet veszni benne, annyi a dokumentáció, ahogy elnézem.
mondjuk igazából szerintem a szemléletét kéne megérteni, mert az a baj, hogy még mindig nem látom át, hogy milyen különbségek vannak az egyes disztrók közt, és miért jó vagy éppen rossz valamelyiket választani.
a PPA-s repókban van általában a "cutting edge technology"
tehát péládul a chromium daily buildeket innen frissíti nekem magától, meg általában már bétaként felkerülnek cuccok (pidginnél is hónapokat, vagy néha egész új kiadást kell várni, mire friss verzió felkerül a zubuntus alap repókba). illetve ugye vannak ilyen projektek, amik nem kerülnek (még?) bele, mint péládul a unetbootin.igazából az az egyik, ami idegesít az Ubiban, de nagyon, hogy nem rolling update rendszerű, tehát viszonylag ritkán kerülnek bele frissítések (általában csak fél évente, az újabb kiadásnál). ezért is használom a PPA-s repókat. szóval gondoltam ki kéne valamit próbálni valami újat is. mondjuk lehet, hogy megvárom akkor már a 13-at, addig meg olvasgatok kicsit róla, hogy jobban képben legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Horgász topik
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát péládul a chromium daily buildeket innen frissíti nekem magától, meg általában már bétaként felkerülnek cuccok (pidginnél is hónapokat, vagy néha egész új kiadást kell várni, mire friss verzió felkerül a zubuntus alap repókba). illetve ugye vannak ilyen projektek, amik nem kerülnek (még?) bele, mint péládul a unetbootin.