- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Csak azért kérdeztem, ha már így szóbakerült a vga, illetve azon gondolkozok, hogy lecserélem az 3850-et valami 9600GT vagy 8800GT-re. Aminek egy kicsit elég idióta oka van: szeretnék játszani linux alatt is "újabb" opengl -es játékokkal, ami nem sok, de sajnos Radeonon még mindíg elég rapszodikusan futnak, péld doom3 demo, e.t:: quake wars (meg is vettem), szép-szép, de nem tudom mi az oka, hogy ennyire ugrál az fps és ez erződik is. quake4 valamiért még ronda is, pár textúra elég rondán elmosott. A régebbi opengles játékokkal nincs ilyen gond. Amúgy amióta megy az aiglx a mostani 3850-en, pöccre ment, semmit nem kellett módosítani az xorg.conf-on. Lehet én vagyok hülye hogy linuxon játszani is akarok vénségemre, de ez is növeli az élményt, csakúgy mint a mostani FF3 beta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Assetto Corsa Rally
- Viccrovat
- Wuthering Waves
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Marathon (2025)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest