- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Sziasztok, rájöttem, hogyan "optimalizáljam" a játékot gyengébb géphez/vga-hoz, ha már a készítőknek nem sikerült.
Észrevettem, hogy a hónapok előrehaladtával az elérhető FPS erősen változik, kora tavasz, ősz, tél, eléggé leterhelik a vasat. Főleg mikor bejönnek a piros falevelek
Van olyan beállítás, hogy fix vizuális hónap, ugye az azt jelenti, hogy hónapok ugyanúgy mennek sorban, csak a látvány nem változik, nekem az májusra van állítva, és így megszűntek az akadások. Nem valami életszerű, de legalább játszható, míg nem fejlesztem a masinát. Egyébként i5 4570, 12GB RAM, és egy 2GB GTX1050 van, SSD-ről fut a játék. Ezzel a kombóval a gépigény.hu szerint el kéne futnia magas beállításokkal, a valóságban még közepesnél is akad...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Észrevettem, hogy a hónapok előrehaladtával az elérhető FPS erősen változik, kora tavasz, ősz, tél, eléggé leterhelik a vasat. Főleg mikor bejönnek a piros falevelek
Van olyan beállítás, hogy fix vizuális hónap, ugye az azt jelenti, hogy hónapok ugyanúgy mennek sorban, csak a látvány nem változik, nekem az májusra van állítva, és így megszűntek az akadások. Nem valami életszerű, de legalább játszható, míg nem fejlesztem a masinát. Egyébként i5 4570, 12GB RAM, és egy 2GB GTX1050 van, SSD-ről fut a játék. Ezzel a kombóval a gépigény.hu szerint el kéne futnia magas beállításokkal, a valóságban még közepesnél is akad...