Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • n0tr3adY81

    aktív tag

    válasz FrezeR #3128 üzenetére

    Na erre a "mi volna ha" dologra tudok válaszolni...
    Nem tudom, hányan dolgoznak a Giantsnél, de;

    FreeZer : mi szabadidőnkben készítjük a mapot, anyagi ellenszolgáltatás nélkül..És a szabadidő, mint olyan változó eléggé - így tartunk 5 hónapnál a pályával, ami hét végére 100% lesz, és lehetőség szerint igyekeztünk a gyengébb gépekkel rendelkezőknek is optimalizálni.

    Azért én odatenném simán egy Björnholm, vagy Sosnovska mellé, és azok munkája mellé, akik ezért FIZETÉST kapnak, és napi 8-10 órában végzik ezt a munkát.

    Ugyanez igaz a modellekre is. Szabadidőben egy gyakorlott maya/3ds/ac3d modellezőnek kb 3-6 óra elkészíteni egy pótkocsi modellt, hozzá az xml, koszolódás AO render, stbstb...Itt megint visszamutatok arra, hogy más ezért fizetést kap, és a MODOKHOZ KÉPEST ipari hulladékot adnak ki...

    Egyébként nekem van egy sejtésem, hogy túlságosan is kevesen dolgoznak a Giantsnél.
    Szerintem többre mennének, mint a mostani gárda...Eleve abból kiindulva, hogy csomó dolog az enginel, scriptekkel kapcsolatban NEM PUBLIKUS, és ezt GDN-en előszeretettel hangoztatják is. Szóval ennyit a szabadon moddolhatóságról.

    Gab.68 :
    Lenne köztes megoldás.. Versenyt kiírni egy-egy adott scriptre/gépre stb. és ott lehetne díjazással anyagilag is elismerni akár a legjobb 3 helyezettet egy pár euroval.

    Egyébként a patchről meg csak annyit, hogy 1.3-ig a Saitek R660-am tökéletesen működött a játékkal, 1.3 fölött már megfordítja a gázpedált, féket (nem, nem user error).

    Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit

Új hozzászólás Aktív témák