Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Eddig szerintem zseniális, most épphogy 15. szintű vagyok szóval még bőven van mit megtapasztalni felfedezni, ami legtöbb embert zavarja(engem pl nem), de ez nem is sajátosság inkább trend, hogy a beta teszt utsó egy két hónapnyi melóját a vásárlókra hagyják nemes egyszerűséggel.
Amúgy a hangulat az megvan és szerintem ez a legfontosabb, a haverokkal való játék sem olyan meddő mint amire számítottam (pl eso) és ez leginkább a jól kitalált megkomponált küldetéseken múlik szerintem, szóval eddig fasza. Egy ennyire grandiózus játéknál mindig lesz bug, ami néha mókás néha dühítő de ezzel számolni kell és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest