Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Mindenki sír, hogy milyen a játék hogyan néz ki, miért lett multiplayer, miért nincs NPC!
Az mégis mit gondolt? 1 millió + 1 videó van róla a youtube-on. Abba is látszik a grafika és az NPC-k hiánya.Felesleges szerintem ezen rúgozni. A Rust-tal is sokan játszanak és ott sincs NPC. Sőt ott a PVP szervereken van, hogy felkelsz és már halsz is mert pofán lő egy paraszt.
Én egyre jobban kezdem megszeretni kb. 20 óra után. Lone wolf-ként játszom és az igazat megvallva én még egyszer nem találkoztam olyan emberkékkel akik csapatban nyomják.
Én single játékként is élvezem teljesen. (Na jó akkor nem amikor meghalok egy olyan helyen ahol a legközelebbi spawn point a halál f@..án van
)
Számomra teljesen hozza a Fallout hangulatot.Ha valaki megvette és nem tetszik az így járt. Sajnálni nem tudom. Minden esti mókára nálam tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)